- 17 Ağustos 2009
- 44.137
- 33.232
- 3.448
Bir oyuncu mental olarak nasıl bu kadar kolay çökebiliyor anlamak güç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diger sezonlarda bu adama tahammul etmek istemiyorum.Ne yapip edip gondermeleri gerek.
mac sonu - *nihat kahveci begenmis. *ridvan begenmis. *necati ates begenmis. *kemal aslan begenmis. sozlugumuzde -ne dediler- basliginda vs okudugum kadariyla....
< - >
*nk :
*oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i oliveira'ydı. galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. trabzonspor maçında puan kaybetse fenerbahçe artık kutlamalara başlar.
<- nihat'in ustte dedikleri(13.dk da deginiyor ) ve *necati ates'in program baslarinda oliveira'yi ovdugu yorumun oldugu genel performansimiza dair -mac sonu programi ;
*rd :
galatasaray'ın 11'ine baktığımızda cezalı olduğu için sadece boey yoktu. kimin oynayacağı belli. maçı hak ederek kazandı. en az 2 gol daha atmalıydı. 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. *sergio oliveira'nın muhtemel bir problemi oldu. ilk yarı gayet iyi oynamıştı.
*ka :
galatasaray'da ilk yarı *oliveira, ikinci yarıya da kerem'i yazarım. hemen hemen bütün pozisyonların içinde vardı. istanbulspor'a büyük problem çıkardı.
.
basliga son mac dolayli nacizane donersem;
defansif performansindan ziyade,
ilk yari da ozellikle *ofansta
*insiyatif alan nerdeyse *tek oyuncumuzdu. tum tehlikeli denemelerimizde kendisi vardi. bir diger tehlikemiz de rashica nin direkten donen sutu ile oldu.
@Murat Durmaz , @Aras Şimşek
mac sonu - *nihat kahveci begenmis. *ridvan begenmis. *necati ates begenmis. *kemal aslan begenmis. sozlugumuzde -ne dediler- basliginda vs okudugum kadariyla....
< - >
*nk :
*oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i oliveira'ydı. galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. trabzonspor maçında puan kaybetse fenerbahçe artık kutlamalara başlar.
<- nihat'in ustte dedikleri(13.dk da deginiyor ) ve *necati ates'in program baslarinda oliveira'yi ovdugu yorumun oldugu genel performansimiza dair -mac sonu programi ;
*rd :
galatasaray'ın 11'ine baktığımızda cezalı olduğu için sadece boey yoktu. kimin oynayacağı belli. maçı hak ederek kazandı. en az 2 gol daha atmalıydı. 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. *sergio oliveira'nın muhtemel bir problemi oldu. ilk yarı gayet iyi oynamıştı.
*ka :
galatasaray'da ilk yarı *oliveira, ikinci yarıya da kerem'i yazarım. hemen hemen bütün pozisyonların içinde vardı. istanbulspor'a büyük problem çıkardı.
.
basliga son mac dolayli nacizane donersem;
defansif performansindan ziyade,
ilk yari da ozellikle *ofansta
*insiyatif alan nerdeyse *tek oyuncumuzdu. tum tehlikeli denemelerimizde kendisi vardi. bir diger tehlikemiz de rashica nin direkten donen sutu ile oldu.
@Murat Durmaz , @Aras Şimşek
(*) ,Son maç diğer maçlara göre çok daha hareketliydi, ben de ilk yarıda beğenmiştim. *Lucas > Sergio > Mertens üçlüsünden birisi formsuz gününde olunca, Mertens ve Sergio durağan oynayınca bizim oyun kurma becerimiz ciddi oranda düşüyor. İkisi birlikte kötü maç geçirince de biz stres dolu anlar yaşamaya başlıyoruz. Dün *Mertens istekli olsa bile bağlantı oyununda aksıyordu, fiziksel düşüşünün de etkisi var son haftalardaki oyun tarzının değişmesinde. Ne olursa olsun kadromuza iyi bir 8 ve farklı profilde bitirici becerileri ve hareketliliği ortalama üstü iyi bir yedek forvet almamız gerekiyor ki oyuncu değişikliklerinden sonra oyun kalitemiz aynı tempoda mevcut taktikle devam edebilsin. Biz mevcut kadroda oyuncu değiştirdiğimizde genelde taktiğimizi de ister istemez değiştiriyoruz. Bu yaz dönemini merakla bekliyorum abi, bol bol oyuncu analizi yapacağız seninle muhtemelen ♥ Umarım hafta sonu şampiyonluk kutlaması yaşarız![]()