#27 Sérgio Oliveira

Bir oyuncu mental olarak nasıl bu kadar kolay çökebiliyor anlamak güç.

mitso girince orta saha cok daha direncli oldu ve rakip hic gelemedi

bu arkadas oynamasin artik bir daha

Korkunç durumda. BJK maçında o skandal hatayı yapmasa belki de puanla dönecektik ve tur atıyorduk şu an. Oynamamalı Sivas maçında.

Diger sezonlarda bu adama tahammul etmek istemiyorum.Ne yapip edip gondermeleri gerek.

aslında maça iyi başlamıştı ama hatalarla birlikte çakıldı.

tecrübe, sakinlik katması gereken adamın bu kadar kırılması da ilginç

Hoca 3lu ortasahaya donmeyecekse üçe beşe bakmadan satıp 2 tane jedson ayarında tempolu ortasaha almalıyız sergioyla Avrupa maçına çıkılmaz

Kalan sezonlardaki hak edişinin yarısını filan verip çıkabiliyorsak zararın neresinden dönsek kardır deyip yollamak lazım

mac sonu - *nihat kahveci begenmis. *ridvan begenmis. *necati ates begenmis. *kemal aslan begenmis. sozlugumuzde -ne dediler- basliginda vs okudugum kadariyla....

< - >

*nk :
*oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i oliveira'ydı. galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. trabzonspor maçında puan kaybetse fenerbahçe artık kutlamalara başlar.
<- nihat'in ustte dedikleri(13.dk da deginiyor ) ve *necati ates'in program baslarinda oliveira'yi ovdugu yorumun oldugu genel performansimiza dair -mac sonu programi ;

*rd :
galatasaray'ın 11'ine baktığımızda cezalı olduğu için sadece boey yoktu. kimin oynayacağı belli. maçı hak ederek kazandı. en az 2 gol daha atmalıydı. 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. *sergio oliveira'nın muhtemel bir problemi oldu. ilk yarı gayet iyi oynamıştı.

*ka :
galatasaray'da ilk yarı *oliveira, ikinci yarıya da kerem'i yazarım. hemen hemen bütün pozisyonların içinde vardı. istanbulspor'a büyük problem çıkardı.

.

basliga son mac dolayli nacizane donersem;

defansif performansindan ziyade,
ilk yari da ozellikle *ofansta
*insiyatif alan nerdeyse *tek oyuncumuzdu. tum tehlikeli denemelerimizde kendisi vardi. bir diger tehlikemiz de rashica nin direkten donen sutu ile oldu.

@Murat Durmaz , @Aras Şimşek

mac sonu - *nihat kahveci begenmis. *ridvan begenmis. *necati ates begenmis. *kemal aslan begenmis. sozlugumuzde -ne dediler- basliginda vs okudugum kadariyla....

< - >

*nk :
*oliveira, ilk yarı neden çıktı bilmiyorum ama aldığım 10 nottan 8'i oliveira'ydı. galatasaray bugün en yakın takipçisine 8 puan fark attı. şimdi rahat bir şekilde bekleyecek. 3 maçı kaldı. galatasaray taraftarı için artık dakika geçmez. trabzonspor maçında puan kaybetse fenerbahçe artık kutlamalara başlar.
<- nihat'in ustte dedikleri(13.dk da deginiyor ) ve *necati ates'in program baslarinda oliveira'yi ovdugu yorumun oldugu genel performansimiza dair -mac sonu programi ;

*rd :
galatasaray'ın 11'ine baktığımızda cezalı olduğu için sadece boey yoktu. kimin oynayacağı belli. maçı hak ederek kazandı. en az 2 gol daha atmalıydı. 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. *sergio oliveira'nın muhtemel bir problemi oldu. ilk yarı gayet iyi oynamıştı.

*ka :
galatasaray'da ilk yarı *oliveira, ikinci yarıya da kerem'i yazarım. hemen hemen bütün pozisyonların içinde vardı. istanbulspor'a büyük problem çıkardı.

.

*insiyatif alan nerdeyse *tek oyuncumuzdu. tum tehlikeli denemelerimizde kendisi vardi. bir diger tehlikemiz de rashica nin direkten donen sutu ile oldu.

Ben de aynı şekilde katılıyorum hatta Midtsjo girdiğinde toparladı falan dendiğinde şaka sandım şahsen ben , ileride hiçbir topu olumlu kullanmamasınin yanında basit pasları bile hataliydi.Oliveira ilk yarıda girdiğimiz bütün pozisyonlarda vardı ben hatta çıkınca sakatlandı sandım

Evet bence de dün ana avrat düz gidildiği kadar kötü değildi. Hatta yer yer faydalı ama maalesef genel hatlarıyla savruktu. Mesela Mertens çok daha kötüydü

Takıntı yapıldı kendisi hakkında ne yazık ki

Bence Oliveira'nın oynadığı ilk 45'te çok daha etkiliydik dünkü maçta fena değildi. Midtsjö girdikten sonra hücumda çok daha durağan oynadık diye düşünüyorum.

hata yapmaktan korktuğu için çok daha fazla hata yapıyo. kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama hem fiziken hem de teknik olarak tembelliğinin bedelini ödüyor diyebiliriz.

bu yıl arkasında tabancı gibi libero ve tandem var ve takım şampiyonluğa gidiyor diye çok tepki çekmiyor ama seneye gene böyle olursa çift kulvarda iyice batırıp en azından fiziken kendini her daim hazır tutan belhanda'dan bile kötü duruma düşer taraftarın gözünde.

< - >

*nk :

*rd :

*ka :

.

Son maç diğer maçlara göre çok daha hareketliydi, ben de ilk yarıda beğenmiştim. Lucas > Sergio > Mertens üçlüsünden birisi formsuz gününde olunca, Mertens ve Sergio durağan oynayınca bizim oyun kurma becerimiz ciddi oranda düşüyor. İkisi birlikte kötü maç geçirince de biz stres dolu anlar yaşamaya başlıyoruz. Dün Mertens istekli olsa bile bağlantı oyununda aksıyordu, fiziksel düşüşünün de etkisi var son haftalardaki oyun tarzının değişmesinde. Ne olursa olsun kadromuza iyi bir 8 ve farklı profilde bitirici becerileri ve hareketliliği ortalama üstü iyi bir yedek forvet almamız gerekiyor ki oyuncu değişikliklerinden sonra oyun kalitemiz aynı tempoda mevcut taktikle devam edebilsin. Biz mevcut kadroda oyuncu değiştirdiğimizde genelde taktiğimizi de ister istemez değiştiriyoruz. Bu yaz dönemini merakla bekliyorum abi, bol bol oyuncu analizi yapacağız seninle muhtemelen ♥ Umarım hafta sonu şampiyonluk kutlaması yaşarız 🤞

kaptırdıgı toplar yüzünden çıktı ofansif olarak iyiydi. mitsö ile torreira beraber oynayınca inanılmaz rahatlıyor takım geriden cıkmak kolay oluyor mitsö sabit kalmıyor sürekli pas acısına cıkıyor.

Son maç diğer maçlara göre çok daha hareketliydi, ben de ilk yarıda beğenmiştim. *Lucas > Sergio > Mertens üçlüsünden birisi formsuz gününde olunca, Mertens ve Sergio durağan oynayınca bizim oyun kurma becerimiz ciddi oranda düşüyor. İkisi birlikte kötü maç geçirince de biz stres dolu anlar yaşamaya başlıyoruz. Dün *Mertens istekli olsa bile bağlantı oyununda aksıyordu, fiziksel düşüşünün de etkisi var son haftalardaki oyun tarzının değişmesinde. Ne olursa olsun kadromuza iyi bir 8 ve farklı profilde bitirici becerileri ve hareketliliği ortalama üstü iyi bir yedek forvet almamız gerekiyor ki oyuncu değişikliklerinden sonra oyun kalitemiz aynı tempoda mevcut taktikle devam edebilsin. Biz mevcut kadroda oyuncu değiştirdiğimizde genelde taktiğimizi de ister istemez değiştiriyoruz. Bu yaz dönemini merakla bekliyorum abi, bol bol oyuncu analizi yapacağız seninle muhtemelen ♥ Umarım hafta sonu şampiyonluk kutlaması yaşarız 🤞
(*) ,

sevgili aras,
kanimca yine onemli noktaya parmak basmissin.ozellikle belirttigiin 3lu isim dolayli *mertens denklemin'in -nokta atisi- oldugunu dusunuyorum.

taktiksel ve oyun sablonumuz bazli *b plani konusu da bu baglam da onem arz ediyor. yeterli zenginlik var mi - yok mu konusu. . .
kanimca merkez ve on alan gecislerinde ve donuslerin de ben sahsen genel sezon cercevesinde istedigimiz seviyeye bi turlu cikamadigimizi dusunuyorum. bu da yeni sezon -olasi- cl kulvarini da dusundugum de,endise verici bir durum.

<- dedigin gibi -> yaz sezonu bu minval de arayislar olmasi elzem olacagi asikar...

dolayisiyla - sonrasinda yazdiklarin da ilerisine dair onemli done'ler bulunduruyor.

velhasil , kalemine saglik canim benim.

sevgili @Nurullah Fethi 'in kazimcan basligindaki yorumu ile beraber sergio basligi senin yorumu ard arda okuyunca zincirin halkalari gibi bir goruntu oldu. iyi de oldu.
nacizane,kendi adima, her ikinizin nitelikli ve tespitsel yorumlariniz dan dolayi ayrica tebrik ediyorum.

hayirlisiyla once bir sampiyon olalim ,-dedigin gibi daha nice yorumlar analizler yapariz hep beraber.

saygi ve selamlar

Geri
Üst Alt