- 18 Mayıs 2011
- 52.965
- 56.840
- 4.613
sudiden alirlar bence bunuBende yatacağıni düşünmüyorum. Bir takım bulur gider. Düşük maaş olsa bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sudiden alirlar bence bunuBende yatacağıni düşünmüyorum. Bir takım bulur gider. Düşük maaş olsa bile.
Paredes alınırsa Sergio vites arttırır. Kazanan Galatasaray olur.
Sergionun şanzıman bozuk renktas 2 den yukarı çıkmaz artık
Elano'yla hiç alakaları olduğunu sanmıyorum. Sergio'nun en büyük özelliği pozisyon bilgisi üst düzey olduğundan takıma hücumda sayısal olarak üstünlük avantajı sağlaması. Sürekli ceza sahasına giren bir 8. Yerleşik savunmalar için en büyük tehditlerden biri bu. Okan Buruk bu yüzden Sergio'dan vazgeçemedi. Oynamadığı maçlarda pozisyona bile giremediğimiz oldu. Torreira'nın yanına statik bir adam koyduğun an hücumda hep 1 kişi eksik oynarsın. Bu da daha az oyuncuyla hücum eden daha kısır bir takım demek.Gidişatı, Elano' nun hikayesini andırıyor maalesef...
Yaşı yetenler hatırlar; onun için de objektif bakabilen bazılarımız eleştirilerimizi ve endişelerimizi ifade ederdik. CVperest birileri de kullandığımız her argüman için bir cevap üretmeye çalışmaktan helak olurlardı. En son ''Asist değil asistin asistini yapan bir oyuncudur zaten'' diye bir argüman uydurmuşlardı. 7 ye almıştık, Allahtan 2.9 a talibi çıktı da facia geçen 1,5 sezonun sonunda kurtulduk kendisinden. Bir daha da adını anmadı o ''Elano aşıkları''...
Anlaşılsın diye abartılı bir örnek vermek istedim. Sergio' nun profesyonellik düzeyi çok daha yüksek elbette; diğerinin oynamaya niyeti bile yoktu...Bu ikisinin ortak paydaları, fiziksel yetersizlik konusu...
Yüksek tempo nedeniyle çok daha zorlayıcı ve sakatlıklara açık Avrupa maçları yokken, kayda değer bir sakatlık geçirmediği ve yanında ortalama 1.5 kişilik performans gösteren Torreira olduğu halde sezonun son 1/3 ünü adeta sürünerek geçiren Sergio' nun bundan sonraki performansından endişe duymamak elde değil...
Elano sahada döküldükçe ne masallar uydurulduğunu hatırlıyor musun bilmiyorum...Hatırlamıyorsan ve forumda bulabilirsen bir göz atmanı tavsiye ederim, çok eğlenceli; 10xSergio efektinde filan görenler vardı!..Elano örneğini ne maksatla verdiğimi söyledim zaten...Elano'yla hiç alakaları olduğunu sanmıyorum. Sergio'nun en büyük özelliği pozisyon bilgisi üst düzey olduğundan takıma hücumda sayısal olarak üstünlük avantajı sağlaması. Sürekli ceza sahasına giren bir 8. Yerleşik savunmalar için en büyük tehditlerden biri bu. Okan Buruk bu yüzden Sergio'dan vazgeçemedi. Oynamadığı maçlarda pozisyona bile giremediğimiz oldu. Torreira'nın yanına statik bir adam koyduğun an hücumda hep 1 kişi eksik oynarsın. Bu da daha az oyuncuyla hücum eden daha kısır bir takım demek.
Letonya - Türkiye maçında sahada olan 3 orta sahayı tekrar izleyince ne demek istediğim daha net anlaşılır. Sadece al-verci orta sahalarla hücumda sayısal üstünlük çok zor.