#27 Sérgio Oliveira

Hani bazı şeyleri anlarım da aga sen en iyi tekniği olan oyunculardan birisin bizde, onu bile doğru dürüz beceremiyorsun bile

Her geçen gün geriye gidiyor mücadele gücü azaldı falan filan ama o kadar çekingen oldu ki gelmeden önce en iyi özelliklerinden biri olan duran top vb. işleri de bıraktı ...

Valla dün tuhaftır ilk defa mücadele ettiğini gördüm sanırım beklentim çok düşük oldugundan biraz pres filan yaptığı için mutlu oldum en azından mücadele etmeye çalıştı ama hep övülen top dağıtma vs yoktu bu kezde her türlü zarar bir adam gibi de neyse

20230810_143058.webp

tebrikler

bacak çalışmanı öneririm böylece orta sahada topu degajladığın vakit top daha fazla havada kalır rakibe geçmeden

Çalışıyormuş gibi de durmuyor. Zaliolo olsaydı şimdi o topu duvardan duvara vururdu.

Ben hala bu adamın lig kalitesi üstünde olduğunu düşünüyorum. Bu adamdan göğüs göğüse çarpışma falan bekleyenler zaten adamı daha önce hiç izlememiştir. O tarz bir oyuncu değil. Fakat geçen sezondan beri formu düşüşte. Buna ek olarak genelde herkesin sinir olmasının ana sebebi ileri derecede vurdum duymaz bir adam. En büyük antipatiyi bu yüzden topluyor.

topa bir kere bile degmedigine yemin edebilirim ama ispatlayamam iste

berkan tek basina oynuyor orta sahada

Kırmızı kart görüp 7 maç ceza falan alsa yaw

orta saha ama 10. dakika ismini duydum

Geri
Üst Alt