#27 Sérgio Oliveira

demirbay'ın defansı zayıf dediniz ama bundan kötü değildir bence

bu herifi oyundan direk alıcaksın ders olsun

Bomboş bir adam yav adam topu önüne atmış bari orda uyanık ol Cicauldu hayalet mayaletti ama o bile zaman zaman gol atiyordu bunun esprisi ne ya

Tam bir hımbıl rastgele top oynuyor yemin ederim. İyi yapabildiği hiç Bir şey Yok.

Bu adam türk olsaydı kadroya giremezdi iddia ediyorum, tutar bir tarafı yok. Arada sırada 15-20 dakikada bir akıllı paslar veriyor ama ne toplu ne topsuz oyunda var eksik oynuyoruz resmen.

Ben bu arkadaşı çözemedim. İlk geldiğinde en azından direk mirek bir şey yapıyordu. Şu an 37'lik Mertens'ten bitik halde. Kulübeye bile yazmam şu haliyle.

illa kufur istiyor sanirim

1-2 iyi hareketi oldu o da karambol sansi yaratmak ve 1 top kapmak. onun disinda casper.

Buna güvenip on libero olmayan berkanla ikili orta saha kurup sahaya sürmek aşırı mantıksız şu an için. Okan şu duruma uyansa iyi eder yoksa uyandıracaklar bizi bu gidişle.

Her sene boyle kufurluk bir herif olmak zorunda mi. Kulübede otursun ne yaparsa yapsın da herif her mac 11de.

Bu arkadaş 5 paralık top oynamıyor. 2.75 milyon euroyu bırak, 275 bin euroluk faydası yok. Galatasaray SK'da yedek dahi olamaz. Derhal postalayıp Cenk Ergün'e tazminat davası açsın kulüp.

Geri
Üst Alt