#27 Sérgio Oliveira

Yola bu adamla çıkan da kabahat.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu herifle ikili mücadeleye herhangi bi insan evladı girsin kesinlikle Oliviera kaybeder o mücadeleyi.Hayatımda bu adam kadar korkak birini görmedim her pozisyonda rakipten kaçıyo.Kadın dünya kupası varken vereydik orta takılaydı işte.Koca maçta 1 kez olumlu iş yaptı Angelinonun kaçırdığı topta kayarak müdahale onun dışında rezalet.Berkan tek başına orta sahada birbşeyler yapmaya çalışıp bir de bu herifin yapması gereken oyun kuruculuğu yapmaya çalıştı.Kime gönderiebiliriz bilmiyorum ama muhakkak elimizden çıkarmalıyız.

Ben artık bu forma altında görmek istemiyorum.

Böyle bir şey söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama ilk yarı bile isteye isteksiz oynadı kasmadı bu arada bana göre.

işin doğrusu diğerlerinin anormal kötülüğünden midir nedir ilk defa bu akşam az biraz beğendim bu herifi 2. yarı attığı komik 2 uzun pasa karşın

Bir cogunuza sacma gelecek ama arkadas Torreria ve KD'in onunde oynamali. 8 icin cok ciliz ama arada guzel top yapiyo. Bosu bosuna ne Kerem'i oraya oturtmaya calisilmali ne de Mertens'in her mac pert olmasi beklenilmeli.

Şaka değil, 7.7 rating ile takımın en iyisi. İcardi kafa vuruşunu soksa asistini yapıp 8 i geçecekti.

Nasıl beceriyor bilmiyorum fakat haftanın 11'inde lige giriş yapar.

2'li orta sahayı kaldıramayan bir hali var evet ama Sergio'nun bu takımda iyi yaptığı bir şey var. Dar alanda kolay kolay top ezmiyor bu adam ve oyun görüşü çok iyi. Çok doğru yerlerde pozisyon alıyor.

3'lü orta sahayı ara ara denesek belki Sergio'nun verimi de artabilir. Şu an ki düzeni 90 dakika kaldıramıyor 3 aydır falan.

Öncelikle mücadele etmiyor önemsemiyor muhabbeti boş. Adamın sorunu fiziksel tamamen.

geriden arkası dönükken top buna atıldı etrafı bomboş yine de önüne dönemedi 2-3 saniye yengeç gibi yana bakınıp boş boş bekine verdi. Orada anladım ki bu adamın sorunu belinin dönmemesi. Fıtık filan olabilir yada ağır bir bel ameliyatı geçirmiş olması lazım böyle olabilmesi için. Normal değil Hamit Altıntop'ta böyle olmuştu bel sakatlığı sonrası.

hem mertens hem bu çıkmamalı oyundan. biri kalmalıydı

Yalnız kaliteli ayaklar girince ipi eline almaya başlamıştı. Yaz boyunca hep aynı işi yaptık.
Veletlerle oyna oliviera, topu öldüren kanatlarla oyna oliviera.
Oyun stilimiz de yanlış bazı oyunculara verdiğimiz görevler ve enerjilerini tüketmek için çabalamamız da yanlış.
Kendisini bu maç dahil yerden yere vurdum ama kardeşim şimdi bunun gibi adamların önüne kanatlardan ters koşu atan oyuncu vereceksin maçı çözecekler sonra rolantiye oynayacaksın.

Biz niye ısrarla kör dövüşü yapmaya çabalıyoruz bunu anlamıyorum. Bu adamların bazılarını zaten boğuşturamazsın sistemimiz öyle değil.
Beşiktaş maçından beri de oyunu bu herifle değil başkalarıyla kurmaya çalışıyoruz. Hiç sokmuyoruz. O halde daha ileriye göndermemiz lazım değil mi orada daha başarılı olduğu da aşikar.
Berkan mı 40 metreye ince pas atabilir oliviera mı buna da karar veremiz lazım maçın kritik yerlerinde ters koşu atacak ve onu topla buluşturacak adamlar lazım.

Takım bulup kiralık vs gideceğini düşünüyorum bir kaç aydır istediği oyun sisteminde oynatmıyoruz. Topu söküp alamadığı için de değiştirmeye çalıştığımız oyuncu kendisi oluyor.

Artık şut çekme pas ver Dubois bile tüm sezon 3 şut denemesinde 1 golü var bugünde gole yaklaştı kaleci zor kurtardı senin 70 şut oldu halen golün yok. Bireysel antrenman mı yaparsın güçlenir misin bilemem ama yapmıyorsan da şut çekme olgunlaşmış atağı sonlandırma.

Geri
Üst Alt