Yalnız kaliteli ayaklar girince ipi eline almaya başlamıştı. Yaz boyunca hep aynı işi yaptık.
Veletlerle oyna oliviera, topu öldüren kanatlarla oyna oliviera.
Oyun stilimiz de yanlış bazı oyunculara verdiğimiz görevler ve enerjilerini tüketmek için çabalamamız da yanlış.
Kendisini bu maç dahil yerden yere vurdum ama kardeşim şimdi bunun gibi adamların önüne kanatlardan ters koşu atan oyuncu vereceksin maçı çözecekler sonra rolantiye oynayacaksın.
Biz niye ısrarla kör dövüşü yapmaya çabalıyoruz bunu anlamıyorum. Bu adamların bazılarını zaten boğuşturamazsın sistemimiz öyle değil.
Beşiktaş maçından beri de oyunu bu herifle değil başkalarıyla kurmaya çalışıyoruz. Hiç sokmuyoruz. O halde daha ileriye göndermemiz lazım değil mi orada daha başarılı olduğu da aşikar.
Berkan mı 40 metreye ince pas atabilir oliviera mı buna da karar veremiz lazım maçın kritik yerlerinde ters koşu atacak ve onu topla buluşturacak adamlar lazım.
Takım bulup kiralık vs gideceğini düşünüyorum bir kaç aydır istediği oyun sisteminde oynatmıyoruz. Topu söküp alamadığı için de değiştirmeye çalıştığımız oyuncu kendisi oluyor.