#27 Sérgio Oliveira

valla olivieraya üzülüyorum gecen sene bizi sampiyon yapan adamlardan.

karakter olarakta iyi biri böyle oynayınca üzülüyorum o yüzden hic oynamasa daha iyi

birazdan motivasyon postu atacaktır instaya cünkü oda bunu düşünüyor suan

Artırıyorum Ndombele ve Oliveira maçın kaderini degistirdi
24103.jpg

Bu adam gönderilecek mi takımda m kalacak nolcak belli değil, ligde oynatma adamı şampiyonlar ligi ilk maçında oynat şaka gibi. Gönderemiyorsak ya da göndermiyorsak adapte edilsin takıma. Kondisyon falan yoktu da hiç kalmamış salmış kendini.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam 4 maç niye oynamadı,4 maçtor topa dokunmayan adamı trip attıktan sonra kurtarıcı diye mi oyuna aldık? Ben tam çözemedim

Rakibin 10 kişi kalması da bir etken ama oyuna girdikten sonra rakip yarı sahada daha etkili olmaya başladık

İnanılmaz derece kuvvetsiz, tekniği ve oyun görüşü üst düzey ona şüphe yok ama yeteneklerine ihanet edercesine kendini salmış, bırakmış bir halde. Tam arabistan ligi oyuncusu haline gelmiş.

Rakibin 10 kişi kalması da bir etken ama oyuna girdikten sonra rakip yarı sahada daha etkili olmaya başladık

Etkili olduk da ne yaptik mesela Oliveira nasıl bir organizasyon yaptı veya kime kilit pas falan attı.. ? Rakip deplasmanda 10 kişi kalmış 2-0 önde doğal olarak kendi sahasına kapandı Oliveira da bir angelinoya bir Boeye basit paslar atarak etliye sutluye karismadi...Tete ve Boeyin fantastik golleri olmasa bugün oliveiraya herkes teneke bağlardı..
Goller hariç pozisyon hatırlamıyorum yanlissam düzeltin ilk gol hiç bizim tarzımız degil normal dışı 2. Golü soylemiyorum bile Zaha rastgele salladı topu Tete müthiş bitirdi ..
Dünkü değişikliklerden maça etki eden tek isim Tetedir..En azından adam bir sorumluluk aldı goller haricinde de topu ayağında tutabilen bir oyuncu gördük yoksa sağa sola al gülüm ver gülüm bitiyordu mac

Adam oyuna girdi hem Tete'yi hem Zaha'yi besledi. Digerleri gibi topa illa extradan dürtmeden paslarini verdi.
Acikcasi Torreira'dan bu konuda hic memnun degilim.

Geri
Üst Alt