Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.565
- 14.405
- 2.623
Hem 10 numara hem de üçlü orta sahada ofansif 8 olarak kullanabiliriz bu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bidaha forma giymesi zor
dübüa yerıne bu herif gitmeliydi ama gonderemedık işteGirer yaf, bu adama da ihtiyacimiz var ve farkli ozellikleri var ustelik skora da etki edebilen bir ortasaha.
Simdi sorun surda Recep, adamin kontrati. 4 senesi daha var ve yuksek maliyet. Bu denli olmasa, takilmazdik ancak onu da yapana soracaksin. Dubois konusunda katiliyorum an itibariyle, Boey yerine Kaan gecebiliyor sadece.dübüa yerıne bu herif gitmeliydi ama gonderemedık işte
Kerem’i övüp diğer bütün topçuların haterlığını yapıp ağızlarına sıçma çabasından ne zaman vazgeçeceksindübüa yerıne bu herif gitmeliydi ama gonderemedık işte
vay be dayı geldi, resmen sildi attı
Henuz erken Kagan. Buyuk maclarda gorecegiz ama simdilik katiliyorum, evet aratmadi ustune daha fazla top kazandik 2.bolge de. Ancak, asil CL ve ligdeki buyuk maclarda test edebiliriz. Sorumluluk alip almayacagini, saklanip saklanmayacagini ya da kritik anlarda ortaya cikip pas/oyun ici fayda/zarar oranini vs..
inşallah iyi senaryo gerçekleşir üstad ama ndombele'nin güzel işler çıkaracağını düşünüyorum ben, demirbay'da var... oliveira abimizin işi bu dakikadan sonra çok zor bence, illa ki süre alacak ama bu isimlerden daha fazla ilk 11'de yer bulabileceğini zannetmiyorum ne yalan söyleyeyim
Az once Recep ile de yazisiyorduk aslinda maliyeti ve kontrat suresi bu denli olmasa goze batmaz ve "iyi bir yedek olur en kotu" derdik ama maliyet iste. Ancak su da var, hedefler buyukse, klubende guclu olacak eger kotarabiliyorsak elde kalmasinda sorun yok ama tabi gonul ister birini (su asamada Oliviera gibi duruyor ama henuz erken bence) elden cikarip daha potansiyelli, genc ve dusuk maliyetli bir isim koyalim. Bakalim zaman ne gosterecek.
Molde'deki Breivik çok iyi olurdu abi ya, bize karşı harbi sağlam oynadı o çocuk sezon genelinde nasıl bi topçu bilmiyorum ama,
o tarz bi profil harika olurdu kulübeye
Bende begendim o elemani, kontralarinda onemli isler yapmisti ve agresifligi oldukca iyiydi, dedin gibi f/p olarak ideal bir isim ama iste klubede kalmayi problem eder mi vs.. gibi durumlar var.
ben sana küstüm admınımKerem’i övüp diğer bütün topçuların haterlığını yapıp ağızlarına sıçma çabasından ne zaman vazgeçeceksin
ben sana küstüm admınım
Niye lanben sana küstüm admınım