Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'e nasıl gol attığı unutulmamalıdır. Saplamıştı.Altı üstü 1 maçta süre almadı küsecek bir durumu yok bence profesyonel bir isim sorun yaptığını sanmıyorum.
Rekabete girip formayı vermeyedebilir çok iyi oynadığı maçlar oldu yararlı biri.
Tutabilir ama Mertens'i bu formuyla kesmek zor.Torreira-Demirbay ve az ileride Oliveira (4-2-1-2-1)
Torreira ve hemen önünde Ndombele - Oliveira 4-1-2-2-1
Şu hattı denemek isterdim ortasaha da açıkçası. Belki bir tık fm kafası ama...
Bu maç hariç hangi form?Tutabilir ama Mertens'i bu formuyla kesmek zor.
Ben geçen maç da beğendim açıkçası. Sezonun kalanında hamle oyuncusu olarak evirmemiz gerekiyor rolünü ancak kendisini küstürmememiz lazım. Zaten o durumda Ndombele ve Oliveira ikilisinden birini o pozisyona sıklıkla atmamız gerekebilir.Bu maç hariç hangi form?
Mertens yaşı gereği bizde oynadığı bölgede zorlanıyor. Geçen Orhan Uluca'nın da dediği gibi artık son pas ve şutlarda canı kalmıyor adamın.
Trabzonspor maçında Trabzon leş gibi oynamıştıTrabzonspor maçında çok iyi oynamıştı.
Ne alaka oliviera bardhi yi sahadan sildiği için trabzon kötü oynamış olabilir mi?Trabzonspor maçında Trabzon leş gibi oynamıştı
Hocam bilmem farkında mıyız;Oliviera o pozisyonda kötü olduğu için Ndombele K.Demirbay,Eyüp Aydın alındı.O pozisyona Oliviera'yi bu saatten sonra nasıl atacağız.?Ben geçen maç da beğendim açıkçası. Sezonun kalanında hamle oyuncusu olarak evirmemiz gerekiyor rolünü ancak kendisini küstürmememiz lazım. Zaten o durumda Ndombele ve Oliveira ikilisinden birini o pozisyona sıklıkla atmamız gerekebilir.
Kim diyor formsuz diye. İlk Molde maçında da iyiydi. Sen Sergio'ya oyun içi biraz özgürlük ver her maçta fark yaratır ŞL'de. Buraların oyuncusu.Formda olan oynayacak ve Sergio uzun süredir formsuz. Demirbay' ın yerli statüsünde olmasından bağımsız söylüyorum; son maçta, Sergio dan bekleyip de göremediğimiz ne varsa belli düzeyde sergilemişken takımdan kesilmesini reva görür müsünüz?..Üstündeki hantallığı atabilse, ikili mücadelelerde ayakta kalabilse iyi futbolcu olduğunun hepimiz farkındayız, aksini iddia eden yok nitekim!..
Demirbay' ın yerine oynamasını mı istiyorsun? Öyle olursa adamda motivasyon mu kalır, haksızlık olmaz mı?..Mertens' in oynayacağını hepimiz biliyoruz, onun yerine girer en fazla...Kimler oynamalı sence?..Kim diyor formsuz diye. İlk Molde maçında da iyiydi. Sen Sergio'ya oyun içi biraz özgürlük ver her maçta fark yaratır ŞL'de. Buraların oyuncusu.
Ben Mertens yerine kullanırdım. Mertens'i de 60'dan sonra düşünürdüm.Demirbay' ın yerine oynamasını mı istiyorsun? Öyle olursa adamda motivasyon mu kalır, haksızlık olmaz mı?..Mertens' in oynayacağını hepimiz biliyoruz, onun yerine girer en fazla...Kimler oynamalı sence?..
Bence de öyle ama hocanın Mertens' e hayranlığı malum...Ben Mertens yerine kullanırdım. Mertens'i de 60'dan sonra düşünürdüm.