#27 Sérgio Oliveira

Altı üstü 1 maçta süre almadı küsecek bir durumu yok bence profesyonel bir isim sorun yaptığını sanmıyorum.

Rekabete girip formayı vermeyedebilir çok iyi oynadığı maçlar oldu yararlı biri.

Altı üstü 1 maçta süre almadı küsecek bir durumu yok bence profesyonel bir isim sorun yaptığını sanmıyorum.

Rekabete girip formayı vermeyedebilir çok iyi oynadığı maçlar oldu yararlı biri.
Fener'e nasıl gol attığı unutulmamalıdır. Saplamıştı.

Torreira-Demirbay ve az ileride Oliveira (4-2-1-2-1)

Torreira ve hemen önünde Ndombele - Oliveira 4-1-2-2-1

Şu hattı denemek isterdim ortasaha da açıkçası. Belki bir tık fm kafası ama...

Bu adamın formu yüksekken kesik yedi, bu biraz adaletsizce oldu sanki.

Maç sonu sevinmede bayağı tripliydi ama normal bakalım kulübede bekletip çık oyna dediğimizde ne yapacak?

Bu maç hariç hangi form?

Mertens yaşı gereği bizde oynadığı bölgede zorlanıyor. Geçen Orhan Uluca'nın da dediği gibi artık son pas ve şutlarda canı kalmıyor adamın.
Ben geçen maç da beğendim açıkçası. Sezonun kalanında hamle oyuncusu olarak evirmemiz gerekiyor rolünü ancak kendisini küstürmememiz lazım. Zaten o durumda Ndombele ve Oliveira ikilisinden birini o pozisyona sıklıkla atmamız gerekebilir.

Duyar kasmayalım

geçen seneden beri bu takımın kanayan yarasıydı

Abuk sabuk top kayıpları,kendini yere atmalar falan çoğu şeyi takıma katkıdan uzaktı

Kerem şuan bunları daha iyi yapıyor

Kerem kötü oynarsa o da kesik yer

Ndombele kötü oynarsa o da kesik yer

Burası Galatasaray arkadaşlarım siz birkaç yıl kötü gidince taylan berkanlara alıştınız tabi

Ben geçen maç da beğendim açıkçası. Sezonun kalanında hamle oyuncusu olarak evirmemiz gerekiyor rolünü ancak kendisini küstürmememiz lazım. Zaten o durumda Ndombele ve Oliveira ikilisinden birini o pozisyona sıklıkla atmamız gerekebilir.
Hocam bilmem farkında mıyız;Oliviera o pozisyonda kötü olduğu için Ndombele K.Demirbay,Eyüp Aydın alındı.O pozisyona Oliviera'yi bu saatten sonra nasıl atacağız.?

Formda olan oynayacak ve Sergio uzun süredir formsuz. Demirbay' ın yerli statüsünde olmasından bağımsız söylüyorum; son maçta, Sergio dan bekleyip de göremediğimiz ne varsa belli düzeyde sergilemişken takımdan kesilmesini reva görür müsünüz?..Üstündeki hantallığı atabilse, ikili mücadelelerde ayakta kalabilse iyi futbolcu olduğunun hepimiz farkındayız, aksini iddia eden yok nitekim!..

Demirbayin oyun tarzını gördükçe keşke oliveirayi satıp batista mendy tarzi bizde yedek kalmayı dert etmeyecek genç bir azman alsaydık diyorum..

Formda olan oynayacak ve Sergio uzun süredir formsuz. Demirbay' ın yerli statüsünde olmasından bağımsız söylüyorum; son maçta, Sergio dan bekleyip de göremediğimiz ne varsa belli düzeyde sergilemişken takımdan kesilmesini reva görür müsünüz?..Üstündeki hantallığı atabilse, ikili mücadelelerde ayakta kalabilse iyi futbolcu olduğunun hepimiz farkındayız, aksini iddia eden yok nitekim!..
Kim diyor formsuz diye. İlk Molde maçında da iyiydi. Sen Sergio'ya oyun içi biraz özgürlük ver her maçta fark yaratır ŞL'de. Buraların oyuncusu.

Kim diyor formsuz diye. İlk Molde maçında da iyiydi. Sen Sergio'ya oyun içi biraz özgürlük ver her maçta fark yaratır ŞL'de. Buraların oyuncusu.
Demirbay' ın yerine oynamasını mı istiyorsun? Öyle olursa adamda motivasyon mu kalır, haksızlık olmaz mı?..Mertens' in oynayacağını hepimiz biliyoruz, onun yerine girer en fazla...Kimler oynamalı sence?..

Demirbay' ın yerine oynamasını mı istiyorsun? Öyle olursa adamda motivasyon mu kalır, haksızlık olmaz mı?..Mertens' in oynayacağını hepimiz biliyoruz, onun yerine girer en fazla...Kimler oynamalı sence?..
Ben Mertens yerine kullanırdım. Mertens'i de 60'dan sonra düşünürdüm.

Geri
Üst Alt