#27 Sérgio Oliveira

Gayet profesyonel bir hayatı var ama GSC üstatlarına göre yatacakmış bundan sonra.
Çok profesyonel yaşamasına rağmen bu halde ise daha kötü ya!..Kimi oyuncu genç yaşlarında biraz 'gevşek' tir de belli yaştan sonra dinamizm seviyesini korumak için daha çok dikkat eder; pek öyle görünmüyor sanki? Kendisi zaten kıvrak değildi, geçen sezonun ikinci yarısından itibaren iyice hantallaştı, fiziksel temasa neredeyse hiç direnci yok ve bu adam orta sahada çift yönlü oynaması beklenen bir oyuncu. Dolayısıyla, sosyal medya üzerinden yaptığı fedakarlık-adanmışlık paylaşımlarına epeydir şüpheyle yaklaşmaktayım. Başka bir sorunu vardır, atlatır ve form durumunu düzeltir, ne ala. Ama mevcut performansını yeterli bulduğuna dair paylaşımlar yapması, beklentilerimi daha da düşürüyor...

motivasyon paylasımı yap sen dostum instagram kocu

20230917_132633.webp

Abi seni kişilik olarak çok seviyorum da, geldiğin gün olan halinden bir esersin. Şu duruma tepki olarak daha çok çalışmak yerine takım kutlamasında trip atmayı seçiyorsan keyfin bilir

Trip falan attığını sanmam yav, sürekli destek paylaşımları yapıyordu.

Üç kulvarda oynayacaktır muhakkak. Hoca üçlü orta sahaya dönerse performansi düzelir belki.

kuluğbede nasıl bir hali vardı ki?

bu sene çoğu kez kapısını çalacağız, küstürmemek lazım.

reis artık mevkinde rekabet oluştu, sende de o rekabette galip gelecek kalite var. ben hala lige fazla bi isim olduğunu dşünüyorum. fizik olarak son zamanlarda daha iyiydin, biraz daha güçlenirsen yine 11e girersin

Geri
Üst Alt