Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.492
- 11.958
- 773
45 dakikada 13 top kaybı yapan, ne kilit pas yapan, ne şut çeken futbolcu. pas yüzdesi de %74 gibi komik bir rakam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demirbaydan nesi iyi acep bununÇok kotu oynuyor ama Ndombele ve Kerem'den iyidir.
O övenler şimdi uğramazlar bu başlığa. Herifin performansı çok uzun süredir böyle, gayet istikrarlı şekilde sıçıyor yani!..Birkaç ukala tip, Demirbay' ın ilk kötü maçında gelip ukalalığa kaldıkları yerden devam ederler...3 gun önce kral değil miydi yav, güzel oyun kurucuydu falan filan.
Bu kadar bollukta maç seçmeye başlayacağı da aşikar olduğuyla da yüzleşmek gerekir.
Her maç birilerini gömmekten vazgeçin salın gitsin.
berkandan da midjöden de daha geride bi futbolcu
2sinden biri kalsaydı da bu gitseydi keşke
profil olarak da daha ihtiyacımız olan adamlardı
Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.Demirbaydan nesi iyi acep bunun
bence ligdeki en kötü orta sahaberkandan da midjöden de daha geride bi futbolcu
2sinden biri kalsaydı da bu gitseydi keşke
profil olarak da daha ihtiyacımız olan adamlardı
?yok artik![]()
top yanından geçerken donakalıp topu seyretmesi gibi ilginç bi özelliği de varDemirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.
Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.
bu adamın 4. macı fln gıbı hatırlıyomSonunda birileri birseyler yazmaya basladi..
Tamam, kosuyor alan daraltiyor ama "yetenek" kisitli... 3.bolge de yok adamin bir aksiyonu iste... Yana donuyor, geriye donuyor, pas istasyonu oluyor ki bazilarinda riskli de oynadi. Sutu var mi mesela ? O da yok... kaldi ki 10-11 mac oynadi bu adam full-time neredeyse (ortalama)... Galatasaray gibi bir takimin 8 numarasi "yaratici" olmak zorunda..
bu adamın 4. macı fln gıbı hatırlıyom