#27 Sérgio Oliveira

45 dakikada 13 top kaybı yapan, ne kilit pas yapan, ne şut çeken futbolcu. pas yüzdesi de %74 gibi komik bir rakam.

1695501259588.webp

Şu performansın hiçbir mantıklı açıklaması yok. Toplasan belki 6 ay iyi top oynadı ondan sonra yerine yine adam lazıma döndü iş. Kendisi bize 30 yaşında geldi yani ama sahadaki görüntüsü 35 filan.
Hem oynamıyor diye küsüyor, hem de oynadığında bize değil rakibe fayda sağlıyor.
Kerem Demirbay'ı zaten beğeniyordum, kendisinin değeri daha da arttı bu maçla.

3 gun önce kral değil miydi yav, güzel oyun kurucuydu falan filan.
Bu kadar bollukta maç seçmeye başlayacağı da aşikar olduğuyla da yüzleşmek gerekir.

Her maç birilerini gömmekten vazgeçin salın gitsin.

Rotasyonda Demirbay ve Dombili'nin arkasinda kalir. Cokta gommeye gerek yok. Gecen sene Midtsjo'nun verdigi katki kadar verse yeter.

3 gun önce kral değil miydi yav, güzel oyun kurucuydu falan filan.
Bu kadar bollukta maç seçmeye başlayacağı da aşikar olduğuyla da yüzleşmek gerekir.

Her maç birilerini gömmekten vazgeçin salın gitsin.
O övenler şimdi uğramazlar bu başlığa. Herifin performansı çok uzun süredir böyle, gayet istikrarlı şekilde sıçıyor yani!..Birkaç ukala tip, Demirbay' ın ilk kötü maçında gelip ukalalığa kaldıkları yerden devam ederler...

İstikrarsızlık abidesi ya. İyi oynadığı maçlardaki performansı aynı Torreira gibi genele yaysa kimse formayı alamaz ama böyle hiç olmuyor. Maç mı seçiyosun olayın ne ben anlamadım.

Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.
top yanından geçerken donakalıp topu seyretmesi gibi ilginç bi özelliği de var

Demirbay'in yerli statüsünde oynamasından baska bir özelliğini göremedim. Ne dribbling yapıyor nede oyun kurmaya calisiyor. Aldigi topların cogunu 5 metre yanındakine atıyor.

Sonunda birileri birseyler yazmaya basladi..

Tamam, kosuyor alan daraltiyor ama "yetenek" kisitli... 3.bolge de yok adamin bir aksiyonu iste... Yana donuyor, geriye donuyor, pas istasyonu oluyor ki bazilarinda riskli de oynadi. Sutu var mi mesela ? O da yok... kaldi ki 10-11 mac oynadi bu adam full-time neredeyse (ortalama)... Galatasaray gibi bir takimin 8 numarasi "yaratici" olmak zorunda..

Sonunda birileri birseyler yazmaya basladi..

Tamam, kosuyor alan daraltiyor ama "yetenek" kisitli... 3.bolge de yok adamin bir aksiyonu iste... Yana donuyor, geriye donuyor, pas istasyonu oluyor ki bazilarinda riskli de oynadi. Sutu var mi mesela ? O da yok... kaldi ki 10-11 mac oynadi bu adam full-time neredeyse (ortalama)... Galatasaray gibi bir takimin 8 numarasi "yaratici" olmak zorunda..
bu adamın 4. macı fln gıbı hatırlıyom

Geri
Üst Alt