#27 Sérgio Oliveira

Yedirdiği golden dakikalar sonra ayak ucu ile 2. bölgeye geçerken öyle lakayıt bir pas atarken kaptırdı ki, televizyonu kıracaktım.

elimizde patladı resmen gittikçe daha kötü oluyor komik komik pas hataları yapıyor.

Abi seni çok savundum da saldım artık, insan az buçuk şu maçlarda kendini gösterir. Bunun avrupa kulüpleri var Arap kulüpleri var sağlam bir kariyer sonu yapabilme ihtimalin var 5 metre arkandaki adamın 1,5 metre arkasına pas atıyorsun.
Ya bak şu aptallığı küfürsüz anlatamıyor insan anlıyor musun. Şu soktuğumun topunu geriye atarken 50 tane gol yedik, gözünle de gördün kendin de yaşadın.
Abicim garanti pas diye bir olay var.
Sen nasıl herifsin lan.

İleri at auta gitsin taca gitsin ısrarla geriye atıp kontradan gol yememizi nasıl için kaldırabiliyor.

Kendisini porto'nun taylanı olarak tanımlıyorum

1 sene top oynadı onun dışında sürekli sağa sola kiralanmış bütün kariyerinde

gelirken çok istiyordum ama büyük yanılmışım

Alma artık şunu oyuna yeter yav… kaç kere aynı hatayı tekrarlamamız gerek

Futboldur hata olur ama bu arkadaşın hataları TV başında beni delirtiyor. Ciddi manada sinir bozucu hataları ve rahatlığı var. Yazık olacak.

Ndombele'nin iyi oyunuyla birlikte artik kupa maclari disinda kendisini izlemeyecegiz. Bundan sonra Torreira, Kaan, Demirbay, Ndombele rotasyonu izleriz bol bol.

Geri
Üst Alt