#27 Sérgio Oliveira

kilolu icardi gol atmadığı maçtan sonra yensek de suratı beş karış ayrılıyo sahadan. herif gol yedirdi, 20 tane hata yaptı maçtan sonra hala instagram'dan paylaşım yapıyo.

senin yaptığın sporun...

yerime adam almayın yaee diye dolanıyodu

gurur yapıp gitse bari
Devrede bir 6 noya yakın orta saha alıp bunu kiralık veya satılık bir yere göndermek lazım net. 6 nonun çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok. Tek yönlü bir hamal da yeter. Ligue 2'de dolu vardır böyle topçu.

Devrede bir 6 noya yakın orta saha alıp bunu kiralık veya satılık bir yere göndermek lazım net. 6 nonun çok üst düzey bir şey olmasına gerek yok. Tek yönlü bir hamal da yeter. Ligue 2'de dolu vardır böyle topçu.
berkanı tutup bunu gönderebilsek süper iş olurdu her açıdan

Cenk Ergün'ün son kazığı bu oldu maalesef. 4 senelik imza attığı gün burada çıkması zor olur bu kazığın demiştim, lanet olsun ki haklı çıkardı. Şikecilerin yaptığı gibi gerekirse menajer komisyonu yüksek tutulsun bu herif ilk fırsatta bir yerlere def edilsin.

Senelik 3milyon avro alan adamı böyle umursamaz oynama lüksü yok bunun yerine demirbayi alsak muhtemelen daha akılcı olacak
Hoca enazindan sezon sonuna kadar toparlasa şu herifi de sepetlesek

Oliveira ve Demirbay'ın pas hataları ve Kaan'ın 11 başlamasının doğruluğuyla ilgili ...
20:43'te başlıyor

adamın instada fln tek küfür yok helal olsun taraftara

neden buna bu fırsatı verıyoruz

daha kac macta yakması lazım

sözlesme falan demeyın maasının yarısını odeyıp sutlayabılırdık
Ben her bir futbolcumuza sahip çıkmamız gerektiğine inanırım her zaman
Zamanında kötü diye Boey'i de gönderebilirdik
Gönderme işleri vs. transfer dönemine bırakılacak iş
Şu an bu maaşı alan futbolcuyu oynatmama lüksümüz yok
Umarım toparlayacaktır. Ligde aldığı sürelere göre bakalım
Burada Sergio'yu en çok savunan benim ama ben de hoşnut değilim şu halinden

Alan olsa da yollasak.

Gitsede kurtulsak.

"Cok para alan yedek" statüsünde bu sezon.

Geri
Üst Alt