#27 Sérgio Oliveira

Başakşehir maçında bunu yazmıştım sağolsun yine yanıltmadı. Sanchez'in durduğu yere bak adamın topu attığı yere bak.

Ekli dosyayı görüntüle 222061
Yapmadı gereken 2 pas var şurada.
1-Sol ayağıyla Kaan’a Kaan da barışın önüne salacaktı.
2. Ters kanat angelino önüne uzun pas ile rakibi kırıp 4 adamı ceza sahasına sokabilirdik.

Yazık ne diyeyim. Ben oyun kurucunun şöyleyim böyleyim diyen adamın yapmamak gereken ne varsa ısrarla yapıyor. Bunu genç bir herif yapsa oyun görüşü/tecrübesi yok dersin geçer gider 33 yaşındaki herifin şunu yapmaması gerekiyor.

Her şeye Polyanna gibi bakan Osman ağabeyi bile çıldırtmış

Golü Sergio yüzünden yedik. Takımın en iyilerinden birisiyken geçen sezonun ikinci yarısından itibaren büyük düşüş yaşadı gerçekten çok şaşırtıcı. Keşke bunun yerine Midtsjo kalsaydı diyor insan.

Hiç abartmıyorum sabahına kadro dışı kalmalıydı. Yeter artık yav.

Islıklama işi yanlış , Sergio Oliveira ''bile'' ıslıklanmamalı.
Sergio öyle bir topçuydu işte...

Bu arkadaşın böyle olacağı taa geçen seneden belliydi. Çok yazdık burada ama hep bize laf sokuldu.

Neyse artık bilerek sabote ettiğini düşünüyorum. Sabır 1 ay kaldı eğer Ndombele iyi dönerse bu şahsiyet bir daha forma yüzü görmemeli. Gerçekten alınırken rezalet bir anlaşma ile alınmıştı mecbur 2 yıl besleyeceğiz bu şahsiyeti.

Hala sinirim geçmedi o kadar kişinin emeğine ihanet etti resmen. Ha bir defa olur hatadır deriz ama ısrarla aynı hataları tekrarlaması gerçekten öyle atlanacak bir olay değil. Forma rekabetine girmeyecekse yine gitsin Yunanistan'da oynasın zaten max. bu fizik kalite ile o liglerde oynar. Gerçekten düşüncelerimi sağlıklı şekilde yazamıyorum o kadar sinir bozucu oynadı.

Bu tarz teknik olan bir orta saha yanına pas veremeyecekse biz kapatalım dükkanı. Ondan kimse saçma sapan pressler yapıp top kapmasını beklemiyor sadece sorumluluk alsın top kullansın istiyoruz arkadaş saklanıyor oyun içinde. Kerem Aktürkoğlu'nu benimde eleştirdiğim zamanlar oluyor ama çocuk karakter koyuyor sahaya her topa gidiyor her topta yanlış bile yapsa sorumluluk alıyor. Zaten böyle böyle gelişiyor... Fakat bu arkadaş tecrübeli, teknik bir oyuncu rakip 10 kişi, pas oyununu organize etmeyi bırak yanındaki adama düz pas veremiyor. Gerçekten rezalet bir insan ve karakter artık hiç bir şekilde saygı duymayacağım.

bak simdi de bjk macinda kaptirdigi top geldi aklima

abi hani sövmeyelim de ne yapalim

bir de bazilari selcuk ile kiyasliyor bunu

ulan selcuk hicbir sey yapmasa bile kalcasini koyup faul alip oyunu sogutuyordu

bu dengesiz hemen ayagindan topu cikarmaya calisiyor hem pas hatasi yapiyor hem bizim dengemizi bozuyor

bak simdi de bjk macinda kaptirdigi top geldi aklima

abi hani sövmeyelim de ne yapalim

bir de bazilari selcuk ile kiyasliyor bunu

ulan selcuk hicbir sey yapmasa bile kalcasini koyup faul alip oyunu sogutuyordu

bu dengesiz hemen ayagindan topu cikarmaya calisiyor hem pas hatasi yapiyor hem bizim dengemizi bozuyor
yav selcuk rakibe atmıyordu topu kosmuyordu formsuzdu

ELmfYunXsAE1RhS.jpg

Selçuk'un şu hali bile dünkü oynadığı oyunu oynamazdı. O derece rezalet bir performanstı.

Bu herifin bu performansla bu maaşı alması takımda rahatsızlık yaratır. Olabildiğince az zararla göndersek yeridir. En azından yanlış bir sözleşme yapıldığını kabul etmiş oluruz. Kenarda 3 milyonluk yedek hiç iyi bir şey değil. Kaldı ki yedeklik bir hali de kalmadı. Safi zarar. Antalya maçında oynatsan yine sıvayacak.

maaşının 3te2sini ödeyip fenere gonderelım ama ilk 11 şartı olsun

ciddi bir ayar çekilmesi gerekiyor. bende savunanlardanım büyük maçları iyi çıkarıyor ama şu maçta yaptığı 3 tane dangalaklığı altyapıdan çocuk yapmaz.

orada geri pas atılmaz 1
şut çekeceği yerde ara pası koyması lazımdı 2
yayın çevresinde olmadık dakikada frikik veriyorsun topu kaybedip bu 3

ciddiyet gerekiyor bu arkadaşa

Geri
Üst Alt