Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.436
- 1.113
Kalan CL maçlarından birinde 4-5 fark atsak da sahaya soksak bu da frikikten bi tane atsa da o golle Araplara çaksak €10m'ye. Başka türlü olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam maçı veriyordu, Onana hatasıyla döndü. Son saniye topu kaptırıp net frikik pozisyonu vermesi ise bardağı taşıran damla oldu. Ben Buruk'un yerinde olsam kadroda düşünmediğini bildirirdim yönetime. Taraftarla karşı karşıya gelirsin bu saatten sonra.
Keremden daha iyi degil
İlk 11 oynarmisantalya kafilesinde olması moralleri bozdu
iht vermiyorum demirbay oynarİlk 11 oynarmis
bide bunu bize iyi topcu diye yutturmaya calısanlar varKariyerinde oynadığı liglere, takımlara, aldığı sürelere ve istatistiklerine tekrar baktım da şu anda kadroda bulunan oyuncuların çoğunun gerisinde.
Yıllarca kaldığı, kiralık gidip geldiği Porto' da çoğu zaman yedek kalmış. Ligde en çok süre aldığı sezonlar;
2017-18 : 1339 dk;
2019-20 : 1305dk;
2020-21: 2388 dk (As oyuncu payesi aldığı ve iyi istatistikler yaptığı tek sezon)...
Ertesi sezon yine süre alamayıp ara transferde gittiği Roma' daki performansı da pek beğenilmeyince ilk kez ciddi denilebilecek (3 milyon) bonservis ödenmek suretiyle bize gelmiş...
Kiralık gittiği Nantes' da yüzüne bakılmamış, PAOK' da eh işte...
2021-22 sezonunun sonunda bizim kadro o denli dökük durumdaydı ki Sergio' nun transferi büyük memnuniyetle karşılanmış, olduğundan daha büyük futbolcu varsayılmıştı...
Yukarda kabaca özetlediğim kariyer seyri, mesela Kerem Demirbay' ın çok gerisinde. Bilmeyen birilerine sorsak ''Ooo, Sergio Dünya Yıldızı, Demirbay o. teyyare'' diyecek çok kişi çıkacaktır...
Porto' nun bir türlü cilalayıp pazarlayamadığı, dikkat çekici tek sezonu olan adamı, ederinin üzerinde maliyetle almış olduğumuz sonucu çıkıyor. Hantallığı, çıtkırıldımlığı bilindiği için rağbet görmemiş diye tahmin ediyorum...Kendisinden 4 yaş genç Torreira gibi adamla aynı maaşı alması durumun özeti...