#27 Sérgio Oliveira

Basının sancheze yüklemesi o golü ilginç

Oli nin o pasında prime ramos bile kayıp düşerdi

Maç sırasında şuna kakılmış muammelesi çekmek istedim. Şöyle o saçlarını tutup kafasını çevire çevire sarhoş etmek istedim.

twitterdakı aveller hatayı sanchezin yaptıgını sanıyor

Kesinlikle sabote ediyor takımı yaptıklarının başka izahı yok. 3. Plana hatta 4. Plana düştüğünün kendisi de farkında ve kulübü uçuruma iteklemeye yemin etmiş gibi. Geçen sene bjk maçından sonra gönderilmesi gerekiyordu sezon sonu ama biz şampiyonluğu getiren midstjo yu gönderdik. Kesinlikle artık oynamamali gerekirse Eyüp oynasın arkadas oynatma artık okan bu adamı. Ulan kaç haftadır ne yararını görüyorsun iki de bir sahaya atıyorsun bu herifi canımızı yakacak bu gidişle OYNATMAAAA ARTIK LÜTFEN

Bu herifin bu performansla bu maaşı alması takımda rahatsızlık yaratır. Olabildiğince az zararla göndersek yeridir. En azından yanlış bir sözleşme yapıldığını kabul etmiş oluruz. Kenarda 3 milyonluk yedek hiç iyi bir şey değil. Kaldı ki yedeklik bir hali de kalmadı. Safi zarar. Antalya maçında oynatsan yine sıvayacak.
Torreira düşünüyordur mesela ben yırtınırken bu herif yattığı yerden neden benden 700 bin euro fazla maaş alıyor.

Skor rahata girmeden hiçbir maçta kullanılmamalı.
Yetersiz olduğu kadar ters orantılı özgüvenli
Her maçı yakabilir

Vasatını kestiremediğimiz bir adam

Bu gönderilip Dubois' nın kalmasını, hatta gerekirse orta sahada oynamasını bile tercih edeceğimi söylemiştim. Temposu ve çevre kontrolü bundan çok daha iyi, gayet de iyi pasör adam; iki beki yedeklemesi ayrı olay zaten. Sacha' nın olmadığı maçta Kaan sağbek oynayacak ve belki o maçta Kaan' a stoper veya orta sahada ihtiyaç olacak mesela...

Hoca' yı ve yönetimi suçlamak için söylemiyorum; kendisinden kurtulma imkanı olsa değerlendirirlerdi diye düşünüyorum, şu haliyle o maaşı verecek ciddi talibinin çıkmamış olması şaşırtıcı değil. Zor işler...Menajerlere sağlam komisyon teklif edip ara transferde şaşkın kulübün birine paketlenmesi için çalışmalara şimdiden başlanması yerinde olur...

Banka hesabı kontrol edilmeli

Umarım bana ne ben emekli olucam zaten İstanbul'u da çok sevdim demez

Geri
Üst Alt