Kaan Bilge
Tecrübeli Üye
- 4 Şubat 2014
- 5.183
- 1.671
- 1.048
Portekizli Kerem Demirbay bu da al birini vur ötekine. Geçen yılın en aksayan yerine bi sağlam adam almadınız ya ne diyeyim bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneki 14/14 yapılan serideki Oliveira'ya o kadar ihtiyacımız var ki anlatamam o yüzden lütfen toparla...
Bu hafta biraz inancım vardı Icardi hariç gol katkısı önemliydi hele ki o bölgeden şut çekmenin değerini bize gösterdin çarpıp girmiş ya da 90'a girmesi önemli değil top çizgiden içeri geçmesi önemliydi bugün maçı kazandırdı.Azcık kıpırdan da rotasyonda iş yap geçen seneki 14 maçlık seride verdiğin katkının yarısı kadar oynasan bile yeter.
Bildiğimiz ve beğenmediğimiz Sergio. Yine kaç kez rahat pozisyonlarda saçma sapan paslar attı; oyun kurdu diyenler olmuş! Attığı gol de sadece şans eseri; Kerem' in bunun gibi onlarca şutunda şans yüzüne gülmedi...
Kerem Aktürkoğlu için diyorum, sadece bu yıl için bile abartmış olmam. Çocuk didiniyor da giriyor o pozisyonlara. Mevki bazlı kıyaslamıyorum, gol pozisyonundaki şanstan bahsediyorum...Demirbay zannettiysen herif kaç dakika süre aldı da o kadar şut denesin yav?..10'larca sutu ne ara atmis renkdas ?
Ikisi de yetersiz, biri digerinden bir tik daha gole yakin digeri de daha az fizikli ve tempolu. Birini overken digerini de yuceltmeye gerek yok.. Tercih sansimi Oliviera'dan kullanirdim ancak biri varken digerini almazdim.
Kerem Aktürkoğlu için diyorum, sadece bu yıl için bile abartmış olmam. Çocuk didiniyor da giriyor o pozisyonlara. Mevki bazlı kıyaslamıyorum, gol pozisyonundaki şanstan bahsediyorum...Demirbay zannettiysen herif kaç dakika süre aldı da o kadar şut denesin yav?..