#27 Sérgio Oliveira

Portekizli Kerem Demirbay bu da al birini vur ötekine. Geçen yılın en aksayan yerine bi sağlam adam almadınız ya ne diyeyim bilmiyorum.

Bildiğimiz ve beğenmediğimiz Sergio. Yine kaç kez rahat pozisyonlarda saçma sapan paslar attı; oyun kurdu diyenler olmuş! Attığı gol de sadece şans eseri; Kerem' in bunun gibi onlarca şutunda şans yüzüne gülmedi...

Şansı gol atması. Orada bile tercih hatası var. Berbat bir maçın kağıt üstündeki kahramanı oldu. Moral olur insch. Orta sahadaki herkes formsuz kimseyi koyamıyoruz gönül rahatlığıyla.

kerem'den iyi 8 en azından, bizde olduğu sürece faydalanmaya devam etmeliyiz. kenarda oturtunca madalya takmıyorlar.

teşekkürler irize'nin kocası

Demirbay'dan iyi oynadı ama yine de güven olmaz. Zaten sınırdan dolayı oynatmamız da zor

Gol attı ofansif anlamda bir kaç iyi iş yaptı ama rakip bunun yüzünden orta sahayı çok çabuk geçti. Bu haliyle bize özellikle deplasman maçlarında çok faydalı olacağını düşünmüyorum.

Helal olsun aslanım artık arkana bakmadan gidebilirsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

demirbay leşinden sonra oyuna girmiş ve ekibimize 3 puanı kazandırmıştır

nuff said

Geçen seneki 14/14 yapılan serideki Oliveira'ya o kadar ihtiyacımız var ki anlatamam o yüzden lütfen toparla...
Azcık kıpırdan da rotasyonda iş yap geçen seneki 14 maçlık seride verdiğin katkının yarısı kadar oynasan bile yeter.
Bu hafta biraz inancım vardı Icardi hariç gol katkısı önemliydi hele ki o bölgeden şut çekmenin değerini bize gösterdin çarpıp girmiş ya da 90'a girmesi önemli değil top çizgiden içeri geçmesi önemliydi bugün maçı kazandırdı.

Umarım bu gol sana moral olur gerçekten ihtiyacımız var Ndombele ve Kerem Demirbay bu haldeyken tekrardan performans yükseltmesi gerek.

Torreira Kaan
Bence ilk tercih yedek olmali ama mesela Kaan'in yerine degil de Kerem veya Zaha'nin yerine girmeli

Bildiğimiz ve beğenmediğimiz Sergio. Yine kaç kez rahat pozisyonlarda saçma sapan paslar attı; oyun kurdu diyenler olmuş! Attığı gol de sadece şans eseri; Kerem' in bunun gibi onlarca şutunda şans yüzüne gülmedi...

10'larca sutu ne ara atmis renkdas ?

Ikisi de yetersiz, biri digerinden bir tik daha gole yakin digeri de daha az fizikli ve tempolu. Birini overken digerini de yuceltmeye gerek yok.. Tercih sansimi Oliviera'dan kullanirdim ancak biri varken digerini almazdim.

10'larca sutu ne ara atmis renkdas ?

Ikisi de yetersiz, biri digerinden bir tik daha gole yakin digeri de daha az fizikli ve tempolu. Birini overken digerini de yuceltmeye gerek yok.. Tercih sansimi Oliviera'dan kullanirdim ancak biri varken digerini almazdim.
Kerem Aktürkoğlu için diyorum, sadece bu yıl için bile abartmış olmam. Çocuk didiniyor da giriyor o pozisyonlara. Mevki bazlı kıyaslamıyorum, gol pozisyonundaki şanstan bahsediyorum...Demirbay zannettiysen herif kaç dakika süre aldı da o kadar şut denesin yav?..

Kerem Aktürkoğlu için diyorum, sadece bu yıl için bile abartmış olmam. Çocuk didiniyor da giriyor o pozisyonlara. Mevki bazlı kıyaslamıyorum, gol pozisyonundaki şanstan bahsediyorum...Demirbay zannettiysen herif kaç dakika süre aldı da o kadar şut denesin yav?..

Bence Demirbay bayda yeteri kadar sure aldi renkdas. Gorunuse gore, 600dk sure almis bence gayet yeterli bir sure birseyleri gosterebilmesi icin.

Geri
Üst Alt