#27 Sérgio Oliveira

Gönderemiyoruz şaka gibi. İlk gitmesi gereken adam maaş yükü çok fazla yatarak alıyor çatır çatır. 30 yaşındaki adama aptalca 4 yıllık sözleşme mi verilir hayvan gibi maaşla Arabistan mi burası lan.

Bu paraları kazanıyorken böyle de sözlemem varken ne diye gideyim. Verin paramı komple gideyim.

Karşılıklı uzlaşmaktan başka bir seçenek görünmüyor. Kim bonservis verir? Verdi diyelim kim bu maaşı kabul eder. Aldığı maaşın yarısının biraz azına belki anca takım bulur.

Bu kadar para kazanan işi bu olan bı insan nasıl bu hale düşer ya bı tane olumlu hareket yok bu adam antrenmanlarda ne yapıyor hiç mi kosmuyor ya kadro dışı gelmeli buna. Yazık diger futbolcuların sürelerine.

Sadece bu mu? Dün Zaha da İstanbul da mutluyum diyor. Veteranları kazık gibi maaşlarıyla kulübe çakıp bir iş başardık sanıyorlar. Sizin bulup almanız gereken profiller Camara, Doue, Jelert, Gronbaek, ve ya bunların muadili oyuncular olmalı. Yeter artık ya. Kulüp taşıyamıyor bu kazık maaşları.

bu heriften hiç faydalanamamak garip geliyor bana yav. noldu öldü mü kaldı mı, kendine de iyi bakan bi herif neticede. belki uzun süre 11 başlamaz da arada oyunu tutmak için 15-20 dakika sahaya atarsın yani. anlamsız bi memnuniyeti de var herifin, bence büyük zarar edeceksek tutmak daha karlı. giren girmiş zaten artık, cepten daha büyüğünü yiyecekse ağam paşam çekip faydalanmaya çalışmak daha iyi.

Biz almadan Romada kiralıktı izledim çoğu maç sonradan girerdi falan .Mournho övdü övdü ama mali sebep alamadık tüh vs dedi.Aslında ayaktı çünkü sudan ucuza Bons ile bize geldi.Yani mou da istememişti şerif daki diğer takımlarda.Uzun süreli yüksek bedelli sözleşme teklifi ile getirtebilmiştik.Riskliydi olmadı.2 sene daha sözleşmesi var 6 milyon alacağımı verin gideyim diyecek muhtemelen.Bizde vereceğiz sonra gittiği takımdan 6 milyon bonus aldık diyeceğiz filmin sonu bu.
Kiralık oynadığı takım o oyuncuyu almamışsa iki kere düşünmek lazım

şu adamdan kurtulalım başka birşey istemiyorum.nefret ediyorum resmen 6 ay top oynadı kendini sakatladı koşmaya mücadele etmeye mecali yok bir de utanmadan kutlamalarda başrol gibi takındı.
hala aklıma geldikçe deliriyorum.

Maalesef takımın yeniden kurgulandığı anlarda böyle imtiyazlar verilebiliyor. Aynı olayları Belhanda, Feghouli'de de yaşamıştık. Tabi yarar/fayda durumu iyi kötü değerlendirilebilir. Sergio'nun fizik durumu ürkütücü olan. Vites atmıyor artık.

Sağladığın katkılar için teşekkür ederiz. Direklerin ırzına geçtin.

Direk seven adam, yolun açık olsun.

Yallah

Geri
Üst Alt