- 11 Aralık 2009
- 17.385
- 10.369
- 1.838
Hantal ve güçsüz haliyle hiçbir mevkide verimli olamaz bu herif.1 kere bile Porto'daki belli dönemlerdeki gibi 10 numara oynamadan gidecek bizden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hantal ve güçsüz haliyle hiçbir mevkide verimli olamaz bu herif.1 kere bile Porto'daki belli dönemlerdeki gibi 10 numara oynamadan gidecek bizden.
Ufak bir sıkıntı var hemde ufacık bizden aldığı parayı verecek akıllı bir kulüp dünya üzerinde yok.Haydi Oliveira kadroda düşünülmüyor sun nereye gidiyorsan bir an önce git
Ya kerem dediyseKesin bu herif gazlamıştır Zaha'yı
Okan Buruk:
Maçtan sonra Zaha ile konuştum. Takım içinden biri gidip "Hoca senin hakkında kötü konuştu demiş". Gidip kendisiyle konuştum ve iyi, güçlü diyaloğumuzla durumu hallettik.
Zaha da çocuk muşmu milletin lafıyla iş yapıyormuş.Kesin bu herif gazlamıştır Zaha'yı
Okan Buruk:
Maçtan sonra Zaha ile konuştum. Takım içinden biri gidip "Hoca senin hakkında kötü konuştu demiş". Gidip kendisiyle konuştum ve iyi, güçlü diyaloğumuzla durumu hallettik.
Kerem’e ve Zaha’ya gitmeleri için baskı yapılacağına Oliveira ve Dubois’e yapılmalı