#27 Sérgio Oliveira

değildir muhtemelen, bi bjk deplasmanında zıçmışlığı var ama topu ayağında yüksek yüzdeyle tutan takımda hala iş yapar. biz abuk şekilde atak bitiremeden döndüğümüz, sahaya kötü yerleştiğimiz için kolay top kaybettiğimiz için mağara dönemi futbolu gibi ortada gedson-ndiaye'ye filan muhtaç olduğumuzu düşünüyoruz. ortada sergio yokken de millet sisteme bakmayıp torreira'nın sezona kötü başladığını düşünüyordu yani, sara geldi yarım saatte taraftarı haklı karamsarlık kapladı. bunlar oyuncular kötü olduğu için değil, oyun bu oyuncuları kötü gösterdiği için. sergio da olsa aynısı olurdu, sara da, xavi'yi getir zamanında de boer gibi onu da maymun ederlerdi.

sergio zaten biraz adam akıllı kontrat almış olsa şimdiye 10 kere giderdi. herife 28 yaşında lotoyu tutturduk, gitmek istese de ya takımlar onu karşılamıyo ya da biz enayiliğimizi sindirip gönderemiyoruz.
Sen bu şekilde bir oyuncuyu takımına istermisin.Herhangi bir takım düşün.paradan bağımsız.Ki 700000 üstü asla etmezde./Yil

Soyunma odasında laf sokmuş herkesin önünde.
çok ucu açık bişey. lafta arda da terim'e duran top çalışmıyoruz dedi diye papaz olmuştu. ha hoca hakikaten bi problem olduğu için erdoğan işin içine karışana kadar kadroya da almamıştı. hocayı zaha'ya karşı dolduran dubua her hafta 11, oliveira da en azından her antrenmanda takımla birlikte. hocaya kabul edilemeyecek bi saygısızlık yapmış olsa oralara da giremezdi heralde. oyun sistemine yediremediği için oynatmadığını düşünüyorum, adam akıllı bi maaşla gelse kendisini oynatabilecek bi takımı 10 kere bulurdu şimdiye.

çok ucu açık bişey. lafta arda da terim'e duran top çalışmıyoruz dedi diye papaz olmuştu. ha hoca hakikaten bi problem olduğu için erdoğan işin içine karışana kadar kadroya da almamıştı. hocayı zaha'ya karşı dolduran dubua her hafta 11, oliveira da en azından her antrenmanda takımla birlikte. hocaya kabul edilemeyecek bi saygısızlık yapmış olsa oralara da giremezdi heralde. oyun sistemine yediremediği için oynatmadığını düşünüyorum, adam akıllı bi maaşla gelse kendisini oynatabilecek bi takımı 10 kere bulurdu şimdiye.
İşte şu adamakilli kelimesi niyeyse bize hiç uğramıyor arkadaş.Yillar geçti oyuncuyu değerinde almasını ogrenemedik yada başka birşey var.Bu oyuncu nasıl bukadar paralara gelir yaaa.Ondan sonra satamiyoruz.Satamazsinki .Anca hülle yaparsın.

İlk sezonunun sonlarına doğru bile düşmeye başlamıştı, adamın ikili mücadelede falan ayakta duracak hali yok hoca oynatamıyor diyonuz ya.

İlk seneki düşüşün sebebi depremden kaynaklanan o koca boşluktu zaten mart ayında lig başlamış ve iş iyice sarpa sarmıştı.

Geçen sene de hocanın oynatmak istediği sistemde eşek gibi sırıtan herifti. Hızlı geçiş oyunu istiyordu, bu, nelsson, Abdül hızlı baskı yiyince tenekeye bağlamaya başladılar geçen sene. O nedenle hazırlık maçından sonra daha da oynatılmadı kendisi yerine adam bakıldı.
Gitmeyince de madem o kadar para vereceğiz bir adamın daha maaşını veremeyiz denilerek kaldı.

Çok uzun zamandır maçı olmayan maç temposundan uzak bir herif. Hazırlık maçlarında da oynamadı son maçlarda kadroya da alınmadı zaten.
Bu adamı tutmak için ısrara gerek yok. Herif antrenman topçusu olarak takımda kalıyor fotoğraf çektiriyor, şampiyonluk kutlamasına falan katılıyor.
Acayip bir durumu var.
Duboisi de anlarım yokluktayız eksik var iki beki de yedekleyebilir diye kalıyor her ne kadar kendisini bok gibi bulsam da.
Ancak olivieraya takımda yer yokken hala anlaşarak göndermeye çalışmamız baya baya hayret verici bir durum.

İlk seneki düşüşün sebebi depremden kaynaklanan o koca boşluktu zaten mart ayında lig başlamış ve iş iyice sarpa sarmıştı.

Geçen sene de hocanın oynatmak istediği sistemde eşek gibi sırıtan herifti. Hızlı geçiş oyunu istiyordu, bu, nelsson, Abdül hızlı baskı yiyince tenekeye bağlamaya başladılar geçen sene. O nedenle hazırlık maçından sonra daha da oynatılmadı kendisi yerine adam bakıldı.
Gitmeyince de madem o kadar para vereceğiz bir adamın daha maaşını veremeyiz denilerek kaldı.

Çok uzun zamandır maçı olmayan maç temposundan uzak bir herif. Hazırlık maçlarında da oynamadı son maçlarda kadroya da alınmadı zaten.
Bu adamı tutmak için ısrara gerek yok. Herif antrenman topçusu olarak takımda kalıyor fotoğraf çektiriyor, şampiyonluk kutlamasına falan katılıyor.
Acayip bir durumu var.
Duboisi de anlarım yokluktayız eksik var iki beki de yedekleyebilir diye kalıyor her ne kadar kendisini bok gibi bulsam da.
Ancak olivieraya takımda yer yokken hala anlaşarak göndermeye çalışmamız baya baya hayret verici bir durum.
Nasıl anlasacaksin?Belkide bonuslarinda bile gözü var.Tamamini odeyeceksinki belkide ancak öyle gidecekSonucu UEFA CAS goruyorum.

Her şemsiye açılmıyor işte. Oliveira da açılmayan cinsten.

Talih kuşu konmazsa başımıza daha 1.5 sene falan bizimle

Nasıl anlasacaksin?Belkide bonuslarinda bile gözü var.Tamamini odeyeceksinki belkide ancak öyle gidecekSonucu UEFA CAS goruyorum.
Yav kalacaksa bile en azından baskı yapılsın gitsin tek kalsın, vicdan falan yapar belki defolup gider. Takıma da diyeceksin bununla yan yana gelene ceza veririm diye.

Böyle adam prens salman gibi kulüp içinde geziyor.
Vallahi böyle bir hayat varsa bende isterim isterlerse yüzüme sövsünler gitmeni istiyoruz desinler.
Adama baskı yok, idmanlarda kazanan takımla poz veriyor falan senelik maaşı 2.85 net +
İyi daha böyle. Adama vahiy gelecek yada daha iyi şartlarda maaş alacak diye fal açmış bekliyoruz gibi görünüyor.

Vallahi yunanlarda da ortam iyi, mis gibi tatil ülkesi. 1.7 civarı maaş verebilirler olivieraya. +1 milyon euro da biz verelim en azından durarak 6 milyon euru vereceğine gidip 2 milyon euro vermek daha iyi hamledir. 4 milyon farkla 2 oyuncu oynatıyorsun.

İnan bana UEFA ya gitmesin diye ses çıkarmıyorlar.baski gördüm zulüm gördüm demesin diye .Son ümidim Eyüpspor parasını verip göndeririz inşallah.Gomderemiyorsakta dönsün kadroda yer alsın.Neresinden tutarsan tut elinde kalır cinsten.Yazik şu transfere yazık.Tarik camdali geçti resmen

Massinin yarisini biz verirsen.belki bur takim kiralik alir yoksa sözlesmesi bitene dek kalir

Yattığı yerden alacak 2 yıllık maaşını galiba. Ulan git eyüpsporda oyna işte her türlü paranı kazanacaksın

Maaşın verin gitsin arkadaş seneye de aynı boku çekeceğiz bari 3 milyon kurtaralım

Geri
Üst Alt