#27 Sérgio Oliveira

Babel gitti hemen ondan doğan boş bir topçuya 3 milyon € maaş verme hakkımızı bu andavala kullandık. Geçmiş mesajlarımız duruyor geldiği ilk günden beri yapılan 4 yıllık sözleşmenin hata olduğunu hep söyledik. Hadi ilk sezon son düzlükte sıç.p sıvamasına rağmen performans verdi diyelim ama kalan sezonlarda performans alamayacağın aşikarken hala elden çıkaramamak rezilliktir. Bir sezon için bu andavalı 4 yıl besleyip 12 milyon € maaş + 4 milyon € bonservis verdin sen bu adama. Kariyeri de ortada, neyse sinirlenmeyeceğim...

Herif oynamamayı dert ediyordu. Kiralık vs. bir şekil göndeririz diyordum ama hiçbir teklifi kabul etmiyormuş. O anlamda büyük yanıldım. Zaha'ya yapılanın çeyreği yapılmadı bir de buna. Bari hunharca mobbing yapsak.

Gidecektir ama bütün maaşını istiyor muhtemelen ,eyupsporda murat başkan bir güzellik yapar umarım

Bununla 4 yıl sözleşme yapmak neyin kafasıdır?

Geleceği görme kabiliyeti bu kadar mı kötü bizim teknik kadronun?

Anca chelsea ile şöyle bir muhabbet yaşarsak oliveriadan kurtulabilirizz

Dursun baskan: Benim oğlum sakattir
Chelsea : kalbi sakat olmasın

buyuk karaktersizmiş ,eyüp kendisine aynı maası verdigi halde gitmek istemiyormuş

nasıl gidecek bu herif

Transferine karşıydım. Bu maliyetlerle alınmak, bu kadar uzun kontrat bağlanmaz dedim. Neyse ki yine yanılmadım.

Ben bu adama bir şey demem de geçen yıl 38 lig maçının sadece 12’sinde şans verdiğin oyuncuya 6 CL maçının 5’inde forma şansı vermek nedir?

Okan Hoca bu saçmalığı sadece bu adamda yapmadı Angelino’ya da benzer şeyi yaptı. Ligde güvenip oynatmadığın adamı sırf CL tecrübesi var diye oynatamazsın. Bu nasıl kafa ya. Ulan Angelino’nun GS formasıyla 19 maçı var, bunun 11’i CL ve CL ön eleme maçları. Hayatın akışına ters. Hani bu adamın maç formu? CL maçından CL maçına oynayan adamlarla nasıl başarı elde edecektin?

Bu adama yönetimden biri veya hoca ana avrat sövmüş olabilir mi sanki intikam alıyor bizden.

Geri
Üst Alt