#27 Sérgio Oliveira

Az oyuncu olduğunu hala düşünmüyorum. Farklı bir oyunda her türlü iş yapar ama artık bileti kesilmiş gözüküyor

adama mobbing yapıyosanız bari konya'ya götürün de iş çıksın. iyice sildiyseniz ya kadro dışı bırakın ya da alacağına pazarlığa girip sözleşmesini sonlandırın. transfer durumu varsa da açıklayın ona göre bilenip durmayalım herife. bu nasıl bi iletişimsizliktir

Kol gibi sözleşme var gider mi herif. 30 yaş üstüne hayvan gibi sözleşme yapılmasın artık bi zahmet. 30 yaş üstü futbolcuya maksimum 2 yıllık sözleşme yaparsın performansına göre sonrasında 1 yıl 1 yıl uzatırsın. Regen bulmuş gibi göçebe bir herife 4 yıllık 3 milyon eurodan sözleşme imzalamak nedir vallahi kafayı yiyecem yaa.

Ayrıca hala bu heriften medet uman balık hafızalı arkadaşlar mevcut. Bu herif ilk geldiği sene kritik öne geçtiğimiz bjk maçında maçı verdi. Açın izleyin tekrarını. Maçtan sonra yaşı da henüz geçmemişken bileti kesilmeliydi.

Kol gibi sözleşme var gider mi herif. 30 yaş üstüne hayvan gibi sözleşme yapılmasın artık bi zahmet. 30 yaş üstü futbolcuya maksimum 2 yıllık sözleşme yaparsın performansına göre sonrasında 1 yıl 1 yıl uzatırsın. Regen bulmuş gibi göçebe bir herife 4 yıllık 3 milyon eurodan sözleşme imzalamak nedir vallahi kafayı yiyecem yaa.

Ayrıca hala bu heriften medet uman balık hafızalı arkadaşlar mevcut. Bu herif ilk geldiği sene kritik öne geçtiğimiz bjk maçında maçı verdi. Açın izleyin tekrarını. Maçtan sonra yaşı da henüz geçmemişken bileti kesilmeliydi.
Memesini kopardığında haklı fesih yapacaktık ama mallık genlerimizde var

alacaginin bir kısmını vermek suretiyle shutlariz yakinda
1 sezon kalsa öyle yapardık ama 2 sezon kaldığı için yarım sezon durur. 2. devre bir yere kiralarız. Kiraladığımız takım bunun maaşının 500 bin eurosunu falan anca öder. Gelecek sezon başı da feshederiz.

Bunda alacaklarını bırakacak bir tip yok maalesef

1 sezon kalsa öyle yapardık ama 2 sezon kaldığı için yarım sezon durur. 2. devre bir yere kiralarız. Kiraladığımız takım bunun maaşının 500 bin eurosunu falan anca öder. Gelecek sezon başı da feshederiz.

haluk u dinledim aksam

ne pahasına olursa olsun gönderecekler dedi ,bunu cica yı morutanı debua yi

aklima bu formülden baska bisey gelmedi ama senin dediginde olabilir

Herkes sneijder mancini falan değil. Yüzsüz bu herif. Bjk maçında yedirdiği golleri unutamıyorum. O gün nefret doldum buna.

İlk geldiğinde istenmediğim yerde durmam diyordu ben o zaman bu adam sözleşmeyi süresini doldurmadan gitmez diye düşündüydüm maelesef futbolu bilmeyenler yönetiyor.

kansız herif böyle olacağı çok belliydi. cenk ergün denen malın kazıklarından biri

Geri
Üst Alt