#27 Sérgio Oliveira

o zaman onu anlayan oyuncular lazım,yani transfer lazım
Ondan da öte biraz daha net galibiyet, özgüven gerekiyor. Lucas bile mesela en çok yaptığı uzun pasları denemiyor. Özgüven arttıkça taktiğe olan bağlılığın dışında oyuncuların inisiyatif aldığı anların sayısı da artar. Gelecek adam Mertens gibi net bir lider değilse onun da dediğim konulara ihtiyacı olacaktır. Ama şu bir gerçek ki Sergio'nun önünde zeki, oyun bilgisi yüksek kanatlar gerekiyor. Adam seviyor dikine oynamayı, kanat koşsun atayım diye kafasıyla gösteriyor ama karşılık bulamıyor kolay kolay

iyi maç çıkardı iyi. rakamsal verileri çıktıysa paylasın da görek gencolar

Güzel işler yaptı bu video görüldüğü gibi. Özellikle atağı olgunlaştıran paslarda çok iyi. Fakat bu adamın kazmalıkları da yok değil Belhanda gibi değişik hatalı paslar atıyor. Bence stabil bir oyuncu olamaması onu Tr’ye düşürdü.

Var mı hâlâ konuşan?

Adamın kötü maçı yok bizde skora göre eleştiriyoruz.

Mükemmel oynadı. Tam bir inceci. Hatalı pas verdiğini sandığınızda bile aslında resmen orda biri olmalıydı diyorsun.

Ayarı tam yapınca takım da alışınca goller de gelecek

Geldiğinden beri beğeniyorum tek beğenmediğim maç ts maçının ilk yarısıydı. Bugün de görüldü ki çıkınca atak yapamadık nerdeyse. Ayrıca orta sahada ezilmiyoruz defansif açıdan da iyi müdahaleleri var.

5 haftada mı anlayabildiniz kalitesini lol
Şu adama hayalet dendi, Selçuk'un son seneleri dendi... :red:
Daha ilk maçında ben kaliteyim diye bağırıyordu
Kötü oynadığı iddia edilen maçlarda bile hücumu taşıyan adamdı Mertens ile birlikte

Fenerle adi cikinca uzulmustum. Bizle adi cikmamisken biz alalayim diye baya post attim. Utandirmadi cok sukur.

Daha da iyi olacak😍

Savunma arkasına, aralarına attığı koşular görülseydi 1 gol ya da net 1 asisti vardı bugün. Rakip sahaya yerleştiğimizde topsuz oyunda çok iyi pozisyon alıyor da takım bazen hiç oralı olmuyor
sevgili aras ellerine saglik - kendisi ozelinde cok iyi yere deginmissin mac dolayli. < bu dediklerine ilisik ;

kendisinin bizle ilk haberi ciktigi gunlerde , gelirse - one ne kadar yakin olursa o kadar faydasini bolca goruruz vurgusunu ozellikle belirtmis idim nacizane. geriye ne kadar yakin oynarsa - yazik olur ,yanilgi olur *vurgusunu da bold baglamda belirterek. ki, kendisi de one yakin oynamayi isteyen bir oyuncu. roma donemi aciklamasi da var idi buna dair. zaten fundamentali yuksek olma sa - geride oynarken her anlamda pert olmasi icten bile degil.

son olarak *bugune gelirsek - senin mesajina ek olarak ;
ozellikle ilk yarida buldugumuz gol sanslarinda bold olanlarda kendisinin imzasi var idi - her onde oldugu sekanslarda. *sutlarini kaleci muthis celdi yay civari vs... < bi nevi bu kareler, one yakin pozisyon aldiginda -pozitif ivmeli onemli doneler bir anlamda. . .

ilk kariyer doneminden bugune~nacizane gozlemledigim bildigim sergio nun kumasinda -ozellikle kendisinin,toplu topsuz progresive bakisini/*fundamentalini, kompakt duran rakiplere karsi, bu bolgelerde sut ,ara pas ,faul alma, duran top gibi islerde kendisine ekstra sorumluluk vermeliiyiz diye dusunuyorum. durduralamaz kaleyi bulma /hedefi bulma icgudusu ile cok gol kazandirir bizlere-sayet bu bolge de en azindan mac ici bolca kullanilirsa- o serbestlik taninirsa....
nacizane onerim idi transfer doneminin ilk gunlerinde kendisi ozelinde.

kendisi *sinifi oyuncular *yumusak karnim, nacizane mesajlarimi takip edenler fark etmislerdir sanirim .
<=> *fundamental guc skalasini kaliteli buldugum ozel yetenek. bu anlamda ligin uzerinde nazarimda.
yerli de,selcuk var idi ozel buldugum. fakat, sergio daha bi ozel nazarimda.

maclar ilerledikce gercek kapasitesinin kacina kadar cikacagi ayri merak edilesi / ozellikle yadrgadigi yerinde *oynatildigi mevki dolayli . . .

saygi ve selamlarimla

Geri
Üst Alt