#27 Sérgio Oliveira

Bu gidişle Hamit'in lakabını alacak.

adam zeki, ısrarla köşeye vuruyor o da direğe denk geliyor, sanımım amacı kalecinin ulaşamayacağı yere vurmak.

böyle devam oli, atacaksın sonunda goli

bence çok iyi oynamıyor. kötü de diyemeyiz. ama takımı sahiplenmesi çok hoşuma gidiyor.

Dün çok iyiydi, ayrıca biraz çirkefliğini gösterdi umarım bu çizgide devam eder çirkef topçu her zaman 1 adım öndedir

penaltıyı nasıl attırmadılar oliveira'ya yav. herif kaç metreden sanki yanındakine pas veriyormuşcasına rahatça şutunu çekiyor. cezasahası içinde de şansı yaver giderse skora çok katkı yapar porto'da ki o bol skorlu sezonu gibi

Gol sevinçleleri bir garip kralın.

IMG_20220907_135004.webp

Takımı sahiplenen hakemle uğraşan sinirli adam eksikliğini gideren topçumuz. Ayrica direk dövme işini de yakında bırakır güzel gollerini izleriz.

benim peder istisnasız tüm yeni transferleri eleştirir saçına, rengine veya dövmesine takar.

ama oliveriayı görünce herifin içi geçiyor hayret ettim.

frikikten vurdu ya top direkten döndü ya sanki topa değilde, babama vurdu. ohh be diye bağırdı herif:red:

En önemli transfer buydu bu sezon.Bu transferle birlikte diğer futbolcular alındı.Yoksa diğer oyuncular bu takıma gelmezdi ya da gelse bile daha fazla maliyetle gelirdi.Buna örnek değil Fernando biraz geç gelmişti ama geleceği yönünde haberler vardı o da transferleri biraz etkilemişti ama bu Sergio Oliveira çoğunu etkiledi.Bi de bu yönden bakmak gerek olaya..

Yalniz sanki sohbeti iletisimi cok iyi gibi bu adamin.

Neyse isin teknik ve futbol kisminda daha once yazdik cizdik, bir cit daha aktif bir oyuncu bekliyordum ancak bu kadarda zeki ve teknik beklemiyordum. Agir bir oyuncu bunu kabul edelim adamdan oyle ucan kacan dribbling beklemeyelim ancak yapmasi gereken yerde, dikine gitme dedigimiz durum, yapiyor o aksiyonlari. Gunun sonunda, iyi bir sutor, zeki bir orta saha oyuncusu yaninda teknik bir isim. Tecrubesi de mevcut bunu sahaya ve takima yansittigi zaman cok daha iyi seyler konusuyor olacagiz. Bir de sari kart olayina dikkat etse fena olmaz.

Oli den atlet bir performans beklememek gerekiyor, o dinamizmi başkalarından alacağız.

Oli den ince işler beklemeliyiz.

Prime Selçuk'tan daha yukarıda bir yeteneği olduğunu düşünüyorum ben.
Birkaç hafta sonra takımın da ne istediğini ve ne yapabildiğini görmesinden sonra çok yükselecektir performansı.

Renktas prime Selçuk nedir ya illa senin için demiyorum bu söylemi çok duymaya başladık Oliveira kiyasinda.. Bu herifin Avrupa kariyeri bile olmadı elbette Oliveiranin daha yukarıda bir yetenegi var ..

Geri
Üst Alt