#27 Sérgio Oliveira

mertens ile arasında bir seçim yapmamız gerek

birinden biri fazla geliyor

ya da mertens forvet olacak

İlk yarı gol dışında sahada yoktu yine üstüne bir de yedirmeye çalıştı.

İkinci yarı da eh işte ama adam kalite tek bir pas ile olayı çözebiliyor.

İlk 4 maç hiç iyi değildi sonra harika 2 maç oynadı.

Bugün ise ilk 4 maçtaki oyunlarına benzer bir oyun oynadı.

10 numarada bu adam oynasa arkasına Miço ve Torreira koysak farklı bir şey izleyebiliriz.

Mertens ve Oliviera bu formatta aynı anda sahada olmamalı.
Mertens sonradan oyuna dahil olsun lütfen.

Bir şekilde Torreira+Dinamik+Oliviera olmalı 2 göbek ve 1 ön

Dinamiği ileri dinamizm derseniz buyrun yusuf girsin geri olsun derseniz mitjö oynasın ama böyle olmamalı

Rakip ligin en iyi oynayan takımlarından biri bu maçta zorlandık. Tek ön libero oynamaya devam etmeliyiz.

İlk yarı gol dışında sahada yoktu yine üstüne bir de yedirmeye çalıştı.

İkinci yarı da eh işte ama adam kalite tek bir pas ile olayı çözebiliyor.

İlk 4 maç hiç iyi değildi sonra harika 2 maç oynadı.

Bugün ise ilk 4 maçtaki oyunlarına benzer bir oyun oynadı.

10 numarada bu adam oynasa arkasına Miço ve Torreira koysak farklı bir şey izleyebiliriz.
mertense attığı topta gomis ağır çekimde hareket etmese asistin asistini yapacaktı ilk yarıda. mertens de güzel çıkarmıştı gomise ama gomis ağır kaldı

Şu adama bok atmayı bırakın. İlk 11 başlayan topçulardan hangisi iyiydi de Sergio kötü diyorsunuz anlamıyorum, takım kötü oynuyor arkadaş bunun sebebi de bu adam değil ezbere konuşmaya gerek yok

Rakip ligin en iyi oynayan takımlarından biri bu maçta zorlandık. Tek ön libero oynamaya devam etmeliyiz.
hocam yaklaşımına benzer bi mesaj attım şimdi maç konusunda ama mertens-oliviera bana hiçbir maçta evet bu dedirtmedi ha mutlaka biraz daha toplayacağız takım olarak dediğin gibi belkide o zaman yetecek.

Ama şuanki gidişat en büyük sıkıntımızın orta saha olduğu yönünde benim gözümde

mertense attığı topta gomis ağır çekimde hareket etmese asistin asistini yapacaktı ilk yarıda. mertens de güzel çıkarmıştı gomise ama gomis ağır kaldı
Anlık sekansları zaten var Sami adamın kalitesini tartışmıyorum ama bu tempo ile 8 numara oynaması zor gibi.

İlk yarı maç direkler hariç 1-3 içeri girebilirdik ortadan deldi adamlar bizi. Mertens yerine bence önde kullanmak lazım.

Eğer Gomisi kullanamayacaksak bugünkü oyundaki gibi, Sergio 10 numaraya geçip, Mertens oynamalı ilerde. Çok alternatifli bir kadromuz var iken herkesi kullanmanız gerekiyor. Hocanın işi zor

Geri
Üst Alt