- 1 Haziran 2015
- 27.476
- 19.066
- 2.148
mertens ile arasında bir seçim yapmamız gerek
birinden biri fazla geliyor
ya da mertens forvet olacak
birinden biri fazla geliyor
ya da mertens forvet olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1ci yari cok kotuydu ama 2ci yari topladi, daha derinden oyun kurmaya baslayinca meziyetleri ortaya cikti.Götü yine bu kurtardı.
Bok atmaya devam edin futbol cahilleri.
Her hücumda rakip yarı sahada top kaptırmayacaksın. Aptal aptal hücum ediyoruz, takımın hücum seti yok.geri koşmasına bişey demiyomda alan olarak boşluk veriyoruz gibi ortasahada
valla kerem yapıyordu her mac bu mac yunus cok top kaybettiHer hücumda rakip yarı sahada top kaptırmayacaksın. Aptal aptal hücum ediyoruz, takımın hücum seti yok.
Mertens ve Oliviera bu formatta aynı anda sahada olmamalı.
Mertens sonradan oyuna dahil olsun lütfen.
Bir şekilde Torreira+Dinamik+Oliviera olmalı 2 göbek ve 1 ön
Dinamiği ileri dinamizm derseniz buyrun yusuf girsin geri olsun derseniz mitjö oynasın ama böyle olmamalı
mertense attığı topta gomis ağır çekimde hareket etmese asistin asistini yapacaktı ilk yarıda. mertens de güzel çıkarmıştı gomise ama gomis ağır kaldıİlk yarı gol dışında sahada yoktu yine üstüne bir de yedirmeye çalıştı.
İkinci yarı da eh işte ama adam kalite tek bir pas ile olayı çözebiliyor.
İlk 4 maç hiç iyi değildi sonra harika 2 maç oynadı.
Bugün ise ilk 4 maçtaki oyunlarına benzer bir oyun oynadı.
10 numarada bu adam oynasa arkasına Miço ve Torreira koysak farklı bir şey izleyebiliriz.
hocam yaklaşımına benzer bi mesaj attım şimdi maç konusunda ama mertens-oliviera bana hiçbir maçta evet bu dedirtmedi ha mutlaka biraz daha toplayacağız takım olarak dediğin gibi belkide o zaman yetecek.Rakip ligin en iyi oynayan takımlarından biri bu maçta zorlandık. Tek ön libero oynamaya devam etmeliyiz.
Anlık sekansları zaten var Sami adamın kalitesini tartışmıyorum ama bu tempo ile 8 numara oynaması zor gibi.mertense attığı topta gomis ağır çekimde hareket etmese asistin asistini yapacaktı ilk yarıda. mertens de güzel çıkarmıştı gomise ama gomis ağır kaldı
Maç içinde sövüyodunTakımın beyni.
Kankam yürüyen mizah resmenulan furk!!