#27 Sérgio Oliveira

bu kanatlar varken aksi pek mümkün değil gibi üstat. çok fazla top kaybediyorlar. kanattır üretir pozisyona sokar top kaybı yapar ama defansif sorumluluğunu da yerine getirdiği için umursamazsın. bizimkiler ne hucumda üretkenler ne de savunma yapıyorlar

bu kanatlarla nereye kadar gideceğiz merak ediyorum
Valla ben hocadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yunus ADSde bu kadar top kaybetmiyordu. Nereye atacağını şaşırıyor çokça.

Kerem'e bir şey diyemem alışkanlıklarını törpülemesi lazım onun.

sergio savunma yapıyor torreira yapıyor mertens mücadele ediyor da bütün rakipler hem sette hem geçişte neden orta sahamızda koca bir boşluk oluyor

okuduğunuzu anlarsak yalakalarımıza prim vermeden futbol yorumlanabilir

adam top bizdeyken çok iyi hem topu almak için hareketlenişi hem de kilit pasları

topu rakibe verdiğimizde ise kontra presi yapamadığımız gibi çol geniş alanlar bırakıyoruz göbekte 2 gözü 1 beyni olan görebilir

İlk yarı 3 4 olabilirdi maç

biz torreira sergio oynayacaksak ikili o zaman hem kerem hem yunustan vazgeçip ortasaha özellikli kanatlar ile oynamalıyız

aksi takdirde mertens santrafordan birini kesip ortayı 3lemeliyiz ki oyunumuz hem olgun hem de bu kadar geçişken olmasın

3 senedir her konuda yanılan 6.lığı alkışlayan adamlara anlatmıyorum bunu tabi
Savunma zafiyeti yaşamamızın birinci sebebi bu çok top kaptırdığımız için sürekli tüm takımın geri koşması herkesi yoruyo

Aslında tüm sahayı geri koşmadan oyuncular alan daraltıp pres yapsa hem topu hemen kazanıcaz,hem aktif dinlenicez,hem atak tazeleyebilicez hemde atak yemiyicez en basiti ama sahaya yayılıp birer kişi ikişer kişiye basmaya çalışıp ekarte ediliyoruz

Real leipzig maçında real kaptırdığı topların hemen ardından şok presle alan daraltıp geri aldı bütün topları yada rakibe uzun vurdurdu

Dubois'e attığı pas o kadar ayarındaki hafif hızlı olsa orta kötü olacak hafif yavaş kalsa adam müdahale edecek geriye Dubois'e asist yapmak kaldı aynı durumda PVA'ya atsa o top tribünden dışarı çıkardı.

bu kanatlar varken aksi pek mümkün değil gibi üstat. çok fazla top kaybediyorlar. kanattır üretir pozisyona sokar top kaybı yapar ama defansif sorumluluğunu da yerine getirdiği için umursamazsın. bizimkiler ne hucumda üretkenler ne de savunma yapıyorlar

bu kanatlarla nereye kadar gideceğiz merak ediyorum
Oyun stilimiz yanlış olunca normal. Topla.kosmayı bir kere unutturacaksın takıma sadece boş kosu at önüne düşsün oyun bu olursa bu kadar koşmaya gerek olmaz. Bir denge yok ki topu kapıyoruz kaparken herkes geriye geliyor ileriye 2 kisiyle kosuyorsun hatalar zinciri ve yine kayıp.
Dajavu gibi oyun.
Yav torreira, mertens, oliviera bu herifler ince pas atabilen adamlar. Boşa koşmayı ve koşan adama pas atmayı takıma ögretmezsek bu y üksek koşuşlar bize eksi olarak gelir. Çünkü bunların alayı geri ve yana koşu ileride şeyimden aşşa modu var. Yürüyerek orta sahaya gelip yerleşmiş takıma koşarak çalım atmaya çalışıyoruz. :asd:

katettiği mesafenin önemli kısmı hücum aksiyonlarındadır muhtemelen

çok kısa sürede iki kenar çizgiye çıkıp boş top alabiliyor ve de ceza sahasına koşu atabiliyor topsuz

Ayakları kadife gibi çok önemli problem çözen oyuncu ama defoları da var. Bu defoları olmasa Roma bize falan bırakmazdı bu da bir gerçek.

Bu sene çok kaliteli oyuncularımız var ama usta teknik direktörlük isteyen bir kadromuz da var. Okan Hocanın işi çok zor, bu oyunculardan iyi bir kimya oluşturmak çok zor iş, Yunus Kerem Mertens İcardi Oliveira gibi adamlarla takım savunmasını nasıl halledecek cidden merek ediyorum. Şu ana kadar fena iş çıkarmadık aslında bu anlamda ama daha zorlu rakipler derbiler / vs nasıl olacak bilemiyorum...

Zamaninda Belhandaya yapipanlar bu adamada yapiliyor.Taraftar sevemedi gitti.Yakinda buda söver taraftara

Takımın en vizyonlu,kreatif ismi. Duran topları da en iyi kullananı. Asistler ve gollerin içinde olmalar zaten malum. Bok atmanın lüzumu yok. Oyun sistemimiz veya sistemsizliğimize göre gayet iyi.

Bugün Dubois’e attığı pası her maç 2-3 tane pvaya atıyor. Pva sıçtığı için hiçbir önemi kalmıyor. Sayesine çok basit gözüken bir pozisyondan gol çıkardık

fizik olarak hazır değil ama farketmiyor zira her haliyle maç alıyor

Ligin en iyi 8 numarasi

1663362492059.webp

Geri
Üst Alt