#27 Sérgio Oliveira

Mata bundan yetenekli ama Chelsea, Man Utd. yapmış herif haddini bilerek oynuyor. Kimsin de artist artist hareketler her maç. Adam gibi çık topunu oyna, yeteneğini kullan pas ver asist yap şut çek. Kolay pozisyonlarda sürekli saçma sapan tamamen LAUBALİLİK kaynaklı top kayıpları, kendini yere atmalar falan. Bu oyun stili ile 4 sene sözleşme geçmez.

laubali hareketleriyle birilerini andiriyor biraz. tabi bu kardes hucumda cok daha yetenekli.

Adamın bugünkü kötü oyunu , 2-3 tane maçı tek pasla aldığı ve önceden çok iyi oynadığı gerçeğini değiştirmiyor. Saçma sapan nefret kusuyorsunuz adama. Bu kafa kesinlikle iyi bir takım ve iyi oyuncular izlemeyi hak etmiyor. Kötü oynasın da forumda söveyim diye bekleyenlerle dolu burası.

Ben koru korune hicbir oyuncuyu ya da hocayi savunmam yada yermem. Bu maca kadar oldukca olumlu buldugum bir isim olsada bugun kotu oynadi. Munferit olacagini umut ediyorum ancak bugun hayalkirikligi olusturdu. Duzelecegini dusunuyorum yine de elimizdeki en zeki birkac oyuncudan biri.

İyi değildi ama değişiklikler de çok kötüydü. Son 15-20 dk için sonradan girenleri çok suçlayamıyorum. Hiçbir düzen yoktu sahada. Seferovic'in kaçan pozisyonunda yine güzel pas bıraktı mesela. Gol olsa kahraman.

Varken de zaten düzensiz olan hücumumuz yokken dişlerinden de oluyor ve tüm ısırıcılığını kaybediyor.

Bunla beraber bugün girdikten sonra iyi değildi, hem de bedelinin Midtsjö'nün çıkması olması çok kötü oldu.

Önde baskı yapan takımlar karşısında kesinlikle oynatılmaması lazım. FB deplasmanına Sergio ile çıktığımızı düşününce bir fenalık geliyor. Forvet arkasına falan koyayım desen orada da güçlü oyunculara karşı fizik veya teknik avantajı yok. Bilmiyorum ya bize katkı sağlayacak ama çok da sıkıntı yaşatacak gibi geliyor ilk maçından beri.

torreira-midsö yapıp önlerine korsan,oynar rahatlıkla.hep aynı dizilişte gördüğünüz bi adam için forvet arkası oynayamaz demeyin.frkik atıyo,ara pası atıyo.şut cekiyo.nasıl oynayamasın

torreira-midsö yapıp önlerine korsan,oynar rahatlıkla.hep aynı dizilişte gördüğünüz bi adam için forvet arkası oynayamaz demeyin.frkik atıyo,ara pası atıyo.şut cekiyo.nasıl oynayamasın
Ama üzerine baskı yapıldığında kaptırıp düşüyor öyle bir sorun var.

Bir iki mac disini sikip en kücük hamlede kendisini yere atmasa, belki hakemler sonraki maclarda daha cok faul verirler. Suan 50/50 faul pozisyonunda bu adama faul vermeyi istemiyorlar gibi geliyor bana.

Torreira Midsjtö Mata 3lüsünü oynatmamız gerek, rakip sahaya oyunu yıkıp set oynacağımız samiyendeki maçlarda ilk 11 başlayabilir ancak onun dışında kendisini küstürmeden kesmemiz gerek. Ayrıca hiçbir koşulda sonradan oyuna girmemeli. Tansiyon yüksekken saçma sapan kayıplar yapıyor. Tahammül edemediğim bir gevşeklik var kendisinde tıpkı Belhanda'ya benziyor bu yönü.

seni severim ama şu ota boka kendini yere salmayı bırak

Girdikten sonra 3 top kaybı yaptı takımın sürekliliğini bozdu bence bugün girmemeliydi, Kayseri deplasmanında tekrardan sahalara döner.

bu takımın tahtaya yazılacak ilk orta sahası olivieradır.

illa mitsö oynayacaksa oliviera kesilmez torre - oliviera - mitsö yapılır.

o zaman santraforda sözleşmeleri 1 senelik olan mertens - icardi - gomis arasından seçim yapacaksın. 4 senelik sözleşmesi olan, geçmiş maçlarda hücum aksiyonlarındaki en önemli ismi defansif zaafiyetten kesemezsin. sen gol yemiyorsun zaten gol atamıyorsun. şut çekmeyi bilen tek oyuncun da bu arkadaş.

ne yazık ki ne torreira ne de mitsö oliveyranın yaptığı işi yapacak adamlar değil.

Abooooo arkadaşlar ne yaptınız siz adamı linç etmişler ya bir kere adamın cenazesi vardı bugün kötü oynamayacakta ne zaman oynayacak, biraz insaflı olun

bu takımın tahtaya yazılacak ilk orta sahası olivieradır.

illa mitsö oynayacaksa oliviera kesilmez torre - oliviera - mitsö yapılır.

o zaman santraforda sözleşmeleri 1 senelik olan mertens - icardi - gomis arasından seçim yapacaksın. 4 senelik sözleşmesi olan, geçmiş maçlarda hücum aksiyonlarındaki en önemli ismi defansif zaafiyetten kesemezsin. sen gol yemiyorsun zaten gol atamıyorsun. şut çekmeyi bilen tek oyuncun da bu arkadaş.

ne yazık ki ne torreira ne de mitsö oliveyranın yaptığı işi yapacak adamlar değil.

Bende boyle dusunuyorum.

Ortasaha 3'lumuz Midtsjo-Torreira onlerinde Oliviera ( ic saha maclarinda Mata olabilir) seklinde olmali.Mertens degil bu isim kesinlikle hem adama hemde bize yaramiyor iste. Hareketlendiriyor orayi ama uretken ve guclu bir dizilis olmuyor iste.

Ayrica elimizdeki en zeki ve teknik 1-2 isimden biri zaten cok fazlada yok. O yuzden dogru ve efektif kullanmak gerekiyor.

Bu adam geldiğinden farklı işler yapmıyor ama sizin gözünüze batma sebebi mata.

Oysa ben bunları geldiğinden beri aynı şeyi söylüyor, bugün saydıranaların bir kısmı da bunu söylediğim için bana saydırıyordu. Şimdi de aşırı abartılı gömüyorlar. Zaten bizim sorunumuz bu zaten kısa dönemde aşırı övüp, aşırı gömüyoruz

hücumda iyi işler yapıyor ama top kaptırma ve maç içinde aniden sapıtma olayı rezalet malesef. bir anda oyun disiplininden tamamen kopup topu rakibe ikram ediyor ve bunu sürekli yapıyor. belhandayı anımsatan maç içi kopuşları var ama bununkiler daha tehlikeli

Geri
Üst Alt