#27 Sérgio Oliveira

İstediği kadar saha içinde sacmalasin. En net 11 oyuncumuz.

kendini atmaları sinir bozucu olsa da ilk 11'de olması gerekiyor

Niye kesik yedi cidden anlam veremiyorum. Tahtaya ilk yazılması gereken yegane adamlardan birisi.

Mitso muadili ise bu oynamalı elbette

Torreira Midtjsö Oliviera orta sahasını denemek iyi olabilir. Kazımcan da çok kötü bana göre. Sol bek yerli olmaz böyle. Kanatlar mecburen yerli oluyor. Barış Yunus Kerem üçlüsünden ikisi oynasın.

Belhanda varken hep sampiyonluklara oynadik ama Belhandayi bir turlu taraftar sevemedi .Belhandaya yapilanlarin aynisini Oliverayada yapiyor taraftar ama kiymeti gidince anlasilacak

Sadece duran topları için bile kalabilir. Kornerler Oliveira yokken bize karşı tehlike oluyor.

Belhanda varken hep sampiyonluklara oynadik ama Belhandayi bir turlu taraftar sevemedi .Belhandaya yapilanlarin aynisini Oliverayada yapiyor taraftar ama kiymeti gidince anlasilacak
olum 20 sene senle belo hususunda dövüştüm şimdi kıymet falan diyosun şapkan da lacivert şüpheli bir renk

yok yav istediği kadar yetenekli olsun böyle gevşek ve istikrarsız top oynayan adamları sevemiyorum şahsen. maç içinde bir güzel hareket yapıyor üstüne hemen basit şekilde topu kaptırıp pozisyon yediriyor. 4 sene sözleşme vermek akıllıca değildi

Bir daha 11 başlatmamak gibi bir manyaklık yapılmaz umarım. Sakat değilse cezalı değilse oynar net.

Diyoruz o kadar. Bu takimin en akilli ve teknik oyuncularindan. Mesele dogru macta dogru yerde ve planda oynatmali. Tahtaya, ismi yazilacak ilk 2-3 oyuncudan biri. Deplasman maclarinda bana kalirsa 10 numaraya yakin, icerideki maclarda da 8 numara olarak kullanmak en dogru secenek olacaktir bir genelleme yapmak gerekirse.

4 mühim pas yapmış 5 isabetli orta 5 isabetli uzun top

takımdaki en yüksek skora sahip. arkasından 7.3 ile barış geliyor.

7AE0A0F0-9EAF-414E-9278-A469D4756A22.webp

Geri
Üst Alt