Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.302
- 3.993
Darısı sikecilerin oyuncularının başına ,hiç sakatlanmiyor itler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yuhhFb maçını kaçırabilirmiş
Abv böyle işinFb maçını kaçırabilirmiş
gs sözlüğe gir bak.sanırısın oliveiranın ayagı kopmuş.kimine göre sezonu kapatmış.sosyal medya tam bir lağım.net 4 hafta yok oliveira yakupun dediğine de bakılırsaAbv böyle işin
Belki de bu sebeple Evander haberleri tekrar hortladı.gs sözlüğe gir bak.sanırısın oliveiranın ayagı kopmuş.kimine göre sezonu kapatmış.sosyal medya tam bir lağım.net 4 hafta yok oliveira yakupun dediğine de bakılırsa
Cenk çınar kaya temel 1.5 ayı bulabilir demişler. Ürktüm Sergenimgs sözlüğe gir bak.sanırısın oliveiranın ayagı kopmuş.kimine göre sezonu kapatmış.sosyal medya tam bir lağım.net 4 hafta yok oliveira yakupun dediğine de bakılırsa
yakup 1 ay demiş.kaya temel 2.ligden transfer haberi veriyo anca.cenk çınar da kolpacıCenk çınar kaya temel 1.5 ayı bulabilir demişler. Ürktüm Sergenim
orasını bilemem.ama 1 ay zaten dunya kupası arasına denk geldi.matayı vs kazanırız en kötüBelki de bu sebeple Evander haberleri tekrar hortladı.
Atfl yırtığı ,benim de başıma gelmişti üniversite halısaha turnuvasında 2 hafta atelde geçirmiştim 10 günden sonra ateli çıkartıp atmış ve final maçındaki oynamıştım kupayı almıştık sonra iyileşme süreci birkaç ay uzadı ve 6ay -1 sene boyunca ayak bileğimde hep bir hareket kısıtlılığı hissettim.
sivas macına dönecek gibi orgeneralimNe kadar süre yok?