- 2 Temmuz 2011
- 137.258
- 58.424
- 5.488
yarın olunca 1 haftası bitti bile.27sinden beri sakat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin dediğine göre istanbulspor macı kadrosunda olabilir abi,bu cok iyiAtfl yırtığı ,benim de başıma gelmişti üniversite halısaha turnuvasında 2 hafta atelde geçirmiştim 10 günden sonra ateli çıkartıp atmış ve final maçındaki oynamıştım kupayı almıştık sonra iyileşme süreci birkaç ay uzadı ve 6ay -1 sene boyunca ayak bileğimde hep bir hareket kısıtlılığı hissettim.
artık 2 haftalık immobilizasyon tercih edilmiyor , 10 gün korumaya alınıyor ayak bileği.
Futbolcu ve atletler bağ yırtığının şiddetine göre 7 ila 15 günde spora dönebiliyorlar ama bu tabi profesyonel maça çıkabilir anlamına gelmiyor oyuncu iyi hissetmeli.
Bu sağlık raporunda bağ yırtığının detaylı bir tanımı yok ama biz grade 3 tam kat yırtık kabul edelim.
Ayrıca MR raporunu bilmiyoruz orda belki diğer bağlarda da hasar var belki kemik ödemi var ?
Tahmini olarak 2 hafta sonra salonda çalışmalara başlar bir aksilik olmazsa 1 ay gibi bir sürede sahaya döner.ayak bileklerinde net bir süre vermek çok zor , misal sezon sonu şampiyonluk maçı olsa risk alıp 2 haftada yetiştirirlerdi ama tüm yaz rehabilitasyon ile geçerdi, şimdi tüm sezonu riske atmak olur erken dönmesi.
Ameliyattan bahsedilmemiş, öyle olsa 1.5-3 ayı bulabiliyor.
Bu arada ben mitzönün bu fırsatı çok iyi değerlendireceğine inanıyorum
Kaynak : Return to Play After a Lateral Ligament Ankle Sprain
Risk etmemek lazimmsenin dediğine göre istanbulspor macı kadrosunda olabilir abi,bu cok iyi
Buyuk karakter
insallah tabii de bag sakatliklarinda oyuncu agri hissetmese de korumak amacli daha temkinli hareket edebilir saglik heyeti fizik muayene ve oyuncunun idmanda bilegini nasil hissettigi cok onemlisenin dediğine göre istanbulspor macı kadrosunda olabilir abi,bu cok iyi
Icardide adammmmAdammmm
Yiğit'i konudan atmamız lazım SamiAdammmm
@Onur Üründül e soyle atsin. O seviyor boyle seyleriYiğit'i konudan atmamız lazım Sami
Yiğiti hamama götürcem@Onur Üründül e soyle atsin. O seviyor boyle seyleri
Gitmisken sende kirklanYiğiti hamama götürcem
Gitmisken sende kirklan
Bu arada Emrah Duvarda artist bana şekil yapiyor
Fas küsküyü verince bu fotografi sana atacam
Fas küsküyü verince bu fotografi sana atacam