- 1 Mayıs 2018
- 53.024
- 43.445
- 3.298
lucas mı
namümkün i reckon
mlsf istemisiz ama trye gelmek istemio dedi
ispanya yapacak glb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lucas mı
namümkün i reckon
Aras Ne Olacak Senin Bu Lucas Torreira Sevgin/SevdanTorreira![]()
Ne olacak ya koca sezon Arsenal izleyeceğim ya da ValenciaAras Ne Olacak Senin Bu Lucas Torreira Sevgin/Sevdan![]()
karının ismiEftelya Ne Yav Nargile Kafe İsmi Gibi![]()
Gattuso Manyağıyla İş YaparNe olacak ya koca sezon Arsenal izleyeceğim ya da ValenciaBize gelmiyor bari Valencia falan yapsın da oynasın. Arsenal'de forma bulamaz pek
Araştırdım Nargile Kafesi İsmiymiş Kadının Değilkarının ismi
Eftelya Ne Yav Nargile Kafe İsmi Gibi![]()
Tam adamı bu arada, Valencia ne yapacak merak ediyorum zaten bu sezon. Ama onların da bonservisine verecek parası yok galibaGattuso Manyağıyla İş Yapar![]()
Bence Alırlar..Tam adamı bu arada, Valencia ne yapacak merak ediyorum zaten bu sezon. Ama onların da bonservisine verecek parası yok galiba
@MissEftelya
Bence Alırlar..
Alırlar...Bence Alırlar..
@Onur Liboş Onur Bu Konuda Tecrübelidir Bilgi Almalıyım@MissEftelya
İlk Maç Normal Oynadı.Hazırlık Maçı Olduğundan Kasmadı.Takımda Yeni Başkan Yeni Hoca Var Alışacaklar Yavaş Yavaş.Hazırlık Maçı Normal Böyle Oynamak Bence..Alırlar...
Sergio nasıldı bugün? Maçı kaçırdımDışarıda maç başlığına bakmıştım iki dakika, tüm hayat enerjimi sömürdünüz, bu takım küme düşer falan yazıyordunuz, telefonu kapattım
![]()
izliyom üstad