#27 Sérgio Oliveira

Çabuk karar veriyor topu almadan ne yapacağı belli bu o kadar önemli ki kaç yıldır böyle bir merkez orta sahamız olmadı gedson da buna dahil..
2 golde de çabuk oynamasa o pozisyonların olma ihtimali bile yoktu..Böyle ince detaylar çoğu zaman golü atan veya asisti yapana bağlandığı için gözden kaçıyor..
Umarım oynadıkça daha da iyi olur net bir yorum yapmak için çok erken ama futbolu iyi bildiğini belli ediyor kısa surelerde.
Grlisichthi de bu yüzden çok istemiştim bize hem hücum hem savunmada pozisyon bilgisi yüksek adamlar da lazım ..

Çabuk karar veriyor topu almadan ne yapacağı belli bu o kadar önemli ki kaç yıldır böyle bir merkez orta sahamız olmadı gedson da buna dahil..
2 golde de çabuk oynamasa o pozisyonların olma ihtimali bile yoktu..Böyle ince detaylar çoğu zaman golü atan veya asisti yapana bağlandığı için gözden kaçıyor..
Umarım oynadıkça daha da iyi olur net bir yorum yapmak için çok erken ama futbolu iyi bildiğini belli ediyor kısa surelerde
Gedson zaten bu tip meziyetlerden uzak bir adam. Onun olayı top çalıp top tutmak. 6 olacak adam aslında

mukemmel 6 numara ile daha iyi olacaktır ayrıca pozitif bi adam

ama kornerleri kereme salsa iyi olur ön direkten pek beceremiyoruz
Adminim katılmıyorum bu noktada, Nelson ve Seferovicin alnına kondurdu kornerlerde. Serbest vuruşta gayet sert vurdu, sansizligina top falso almadan direk kalecinin üstüne gitti. Kornerlerde kalite artti

sac bas yolduracak yeni bir orta saha gibi gorunuyo ama bakalim
ayakda guclu durmasi beni sevindirdi ama

dun mac sonu sicagi sicagina bahsettim veya vidyoyu ekledim mi suan hatirlamiyorum,, fakat 2.golde yaptiklari benim adima cok degerli idi. asagidaki resmi youtube sayfamiza eklenmis olan mac ozetinde, sizlerden rica'm <=>
vidyo nun *dk 6.46 'sini yavas oynatmaniz veya duz ; her halukarda sergio nun adimlarini takip etmenizi oneriyorum.

bastan sona ;
pva taci kullanirken *sergio topu almaya geliyor orta icten, topu havada bekletmeden *topukla sagindaki emre akbaba'ya yolluyor, > emre bu sirada yakinindaki terse kereme oynuyor , benim burda *one cikarmak istedigiim denklem > *sergio nun basta kendini gosterip akabinde topuk pasindan < *sonraki sureci vidyo'yu izlerken topsuz yaptigina dikkati vermek idi izleyenlerin gormesini istedigim. buna dikkati bu vidyo oncesinde vermis olan renkdaslarin yorumlarini da ayrica okumak isterim nacizane.

< topuk pasinin devaminda hakemin arkasinda slolalom_vari *yarim ay dan bir tik fazla minvalde bir daire cizen sergio keremin nerdeyse rakibe pas olacak topuna vucudunu one atmasi bazli rakibin dokunusu ile sefero firsatciligi kalitesi ve tecrubesini konusturarak *golle burun buruna kaldi. tum oyuncularin bu sekansdaki emeklerini takdir ederek, ozellikle *sergio nun ornek gosterilecek toplu topsuz sekansa imza atmis olmasini ayrica kendi basliginda mesaja dokmeyi uygun gordum. ozellikle *altyapi oyuncularimizin da gormus oldugunu temenni ederek.

siradan bir gol olarak gorulebilir ,hazirlik maci oldugundan vb dolayli,.. yine de bireysel baz da kendisinin bu ufak gorunen degerli dokunus ve geelisim sonuclanis pozisyonu basligina eklenmeli idi. tarafim adina.

oyuncular birbirlerini tanidikca bu tur kreo lar bolca gorecegimizi bekliyorum. onceden de ozellikle vurguladigim mevkisel bazli yorumumda da nacizane belirttigim-bildigim sergio *ozellikle bu vidyodaki oldugu bolgelerde ihya eder takimimizi. bugun *emre akbaba ile pas,birebir oyun vs uyumu ozellikle izledigim 2.yari ozelinde cok olumlu idi kanimca.

@Murat Durmaz

Sonunda adam gibi duran top kullancak topçumuz oldu. Çok can yakacak duran toptan, 8-10 asist yapar en az, buraya yazıyorum.

Oliveira'nın olduğu takımda 2 hücumcu bek + ofansif orta saha kullanılması bana intihar gibi gelmekte. Umarım öyle bir plan yoktur.

Geri
Üst Alt