Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.132
- 9.143
- 2.398
Beklediğimden iyi şu ana kadar. Umarım üstüne koyarak devam eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koşmuyor diye gömülüyor
- Accurate passes51/62 (82%)
- Chances created1
- Expected goals (xG)0.21
- Expected goals on target (xGOT)0.20
- Expected assists (xA)0.14
- Attack
- Shot accuracy2/4 (50%)
- Touches80
- Successful dribbles1/1 (100%)
- Passes into final third9
- Accurate crosses1/4 (25%)
- Accurate long balls6/10 (60%)
- Corners4
- Dispossessed0
- Defence
- Tackles won2/3 (67%)
- Clearances1
- Headed clearance1
- Recoveries7
- Dribbled past1
- Duels
- Ground duels won7/9 (78%)
- Was fouled3
- Fouls committed1
benim gördüğümle taban tabana zıt yorum yapılınca karışmamayı tercih ediyorum artık. herkesin beklentileri farklı herkes farklı izliyor maçı.Koşmuyor diye gömülüyor
Bunlar ezbere yorumlardan kaynaklanıyo tamamiyle millet kafasında bi orta shaa profili belirlemiş o kalıbın dışına çıkarsa direk bokluyo forumda nasibini almış belli kibenim gördüğümle taban tabana zıt yorum yapılınca karışmamayı tercih ediyorum artık. herkesin beklentileri farklı herkes farklı izliyor maçı.
Gedson ne yapmış anlat bi hele biz de bilek dur şu sahaya pisleten kendi kalesine gol atan adamdan bahsediyoz dimi gedson izlemiş adamlarız diyo gesdson kim yavTekrar ediyorum
2 maç sonunda görüldü ki bu arkadaş
8 numara görevini yapamıyor
Gedson izlemiş insanlarsınız az biraz izan yahu
Bu arkadaş bolca yan pas ve geri pas ile garantiye oynuyor
Ama bizi atağa çıkaracak olan kendisi
Adam koca maçta bir kere dikine oynadı çıkmadan evvel onda da kart aldırdı rakibe
Bunları daha çok yapmalı
Ve ayrıca kesinlikle 3'lü orta saha oynamalı
Yani ikili orta saha kurgusunda biz çok eziliriz orta sahada
Mesela bugün toriera muhteşem oynamasaydı
Ümraniye orta sahayı eline almış ve büyük bir ihtimal ile de galibiyeti kazanmış olurdu
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dediğim gibi knk iyi oynadığı ve maçta sonuca itiraz eden birkaç adamdan biri olmasına rağmen eleştiriliyorsa çok tartışmamak lazım bazı şeyleri. stress ve can sıkıntısından başka bir şey kazandırmazBunlar ezbere yorumlardan kaynaklanıyo tamamiyle millet kafasında bi orta shaa profili belirlemiş o kalıbın dışına çıkarsa direk bokluyo forumda nasibini almış belli ki
Galatasaray'da oynarken izlemediysen bana ne arkadaşGedson ne yapmış anlat bi hele biz de bilek dur şu sahaya pisleten kendi kalesine gol atan adamdan bahsediyoz dimi gedson izlemiş adamlarız diyo gesdson kim yav
Benfica b takımını niye izlimGalatasaray'da oynarken izlemediysen bana ne arkadaş
Git aç youtube'u izle birader
Ben karşılaştırdım buyur renktaşGedsonla karşılaştırıyorlar yav
Bu karşılaştıranların beynini kuşa taksan uçmaz gedson’unkini de taksan uçmaz