#27 Sérgio Oliveira

mata ile aynı binadalar herholf

1663009147550.webp

1663009157217.webp

Hamite göre çok daha teknik ama Hamit'in defansif katkısı harikaydı.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

+,

*benzer pozisyonda da degiller *tipoloji ozelinde. . .

dedigin uzere, hamit'e gore daha teknik - hamit'e nazaran defans anlaminda yetersiz.
- salt *ortak yonleri > merkezden isabetli *sutlar.ozetle.

<= ki, bu *defans konusuna detaylica deginmis idim kendisine dair ilk mesajlarimda-bu baslik ve ilgili diger basliklarda.
velhasil, kendisi hibrid modern bir virtuoz olmasi dolayli on alanda oynatilmasi gerektigini daha transfer haberi ilk ciktiginda nacizane gozlem dolayli vurgulamistim.

<= *roma dolayli-son donem izleyenler kanimca *yanilgiya dustuler. yine yeniden yinelemek gerekirse nacizane ;
roma takiminda takimin saha ici ve kadro dolayli durumundan dolayi *mou kendisinden boyle bir istekte bulundu <> *daha geride oynayip takimin tamda merkezine konumlandirdi. hibrid dcm/cm taktiksek kurgu dolayli.
genelde bu gibi istisna zorunluluk donemi disinda ; kendisinin oynamak istedigi ve genelde oynadigi *orj bolge
on alan oldugunu ~ ofansif olusumlarda ceza sahasi yay gerisi ve yakininda civarlarinda *kendisini cok rahat hissettigini ve performans sergiledigini belirten aciklamalari da oldu-italyan medyasina... genel gecmisten peak prime performans donemlerini yakindan takip edenler bu skalasini ve modern ofansif progresiv / pragmatik/dikine transitions *oyun vizyonunu/gorusunu cok begenirler.

*tarafim adina da - ilk bizle haberi ciktiginda - ilk dedigim bold nokta ; *fundamental_yonunun *yuksek olusu dolayli alinmasina salt bu baglamda bile olumluyum gorusunu belirtmis idim.

takim kendisini ve oyun vizyonunu tam olarak idrak edince - bu yonu daha akici olacaktir - izleyenleri mest edecektir kendisi dolayli on alan taktiksel kurgularin pozisyonlar silsilesi ile sonuclanmasina.

son olarak ; kendisinin ofansif bolge de oynatilmasina,bulunmasina vb gibi detaya , sevgili okan hocamiz basin toplantisinda cok guzel yanit verdi. ozellikle son iki macimizda kendisini daha onde agirlikli ofansif olusumlarda olmasina ozen gosterilmesini ,direksiyonun kendisine verilmesinden dolayi kendi adima memnunum
<=
vidyonun 10:00 ~11:00 arasi sevgili hocamizin > sergio yorumu. < nazarimda nokta atis taktiksel kurgu ozelinde. . .

nazar degmesin ustune ekleyerek ilerliyor portekiz aslani .

@Murat Durmaz

saygi ve selamlarimla.

Sergio'yu beğenmeyen arkadaşların şu maç analizini izlemesini tavsiye ediyorum. Oynadığımız oyun için ne kadar önemli olduğunu daha net anlayabiliriz;

>11:40<

Şu adam Beşiktaş'ın kadrosunda şunları yapıyor olsaydı 150 milyon diye geziyorlardı ortalıkta 😄 Taş gibi orta saha 🧿

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt