#27 Sérgio Oliveira

15-20 dakika arasinda mac oynayip 1 tane olumlu isi Kereme pasi verip Seferovic’in atamadigi pozisyon.Onun dışında butun dokundugu toplar ya rakibe gitti ya da kendini yere atip faul almaya calisti.Kiz gibi herif her pozisyonda yerde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu mac sonradan girmesine ragmen diger maclarda oldugu gibi etkili olamadi, ama bu da normal herif 3 gun antrenman yapmadi cenaze islemlerinden dolayi. Abartilacak bir durum yok. Kayseri macina 2 hafta var, o macta kendini tekrar gosterecek.

Bu adamla işimiz var. Çok yetenekli ama maç içinde takım sete yerleşmişken topu rakibe ikram edip kontra yediriyor sürekli. Bu şekilde olmaz. Oyun disiplininden acayip kopuyor.
valla yetenegine lafımız yok üst düzey ama oynamak isterse oynuyor

temaslı oyunda hic yok direk yerde hakemler ilk haftadan beri bu herife faul vermemeye basladı mimlendi

valla yetenegine lafımız yok üst düzey ama oynamak isterse oynuyor

temaslı oyunda hic yok direk yerde hakemler ilk haftadan beri bu herife faul vermemeye basladı mimlendi
Böyle gevşek ve disiplinsiz top oynanmaz. Konya maçında da kaptırdı golü yedik. Bi de çok basit top kaybediyor,resmen rakibe ikram ediyor. takımı sabote eden hatalar.

Bu maçta eleştirmem hatta iyi oynasaydı kızardım yakın bir akrabasını kaybediyor amcasını da bayağı seviyormuş yani nsl iyi oynamasını bekleyelim, oyuna girmemesi gerekiyordu.

Böyle gevşek ve disiplinsiz top oynanmaz. Konya maçında da kaptırdı golü yedik. Bi de çok basit top kaybediyor,resmen rakibe ikram ediyor. takımı sabote eden hatalar.
iç sahada oynarda mitsö varken oynar mı muamma
4 yıllık sözleşme var

Gevşekliğinin çok değişeceğini sanmıyorum, rakiplerle alay etme kafasında oynuyor ama bunda pas atacak oyuncu bulamaması da etken.

Topun değerini daha çok bilmesi lazım ama bugün o yokken kaç tane kilit pas attık o da ayrı mevzu.

iyi oynadığı maçlarda başlığına yazılmaz genelde ya da bir iki eleman totosundan bi kaç argüman uyfurup boklar

kötü oynadığı maçta ise sürekli üstte görüyorum bu başlığı

takımı bu kadar sahiplenmişken özellikle bu nefret bu öfke neden artık bazılarının ki eleştiri boyutunu baya baya aştı
Ne yapsaydı Icardi gibi her fırsatta Milanoya mı gitseydi

Yok abi bu adam cok dengesiz en basindan beri.Cok basit top kayiplari,ciddiyetsiz bir herif ve kagni gibi herif kosamiyor.2 gun sonra savunan herkes sovmeye baslayacak adim gibi eminim.Midso nun yanina yaklasamaz su haliyle.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Driplingi olmayan bir oyuncuyu git-gellerin başladığı dakikalarda oyuna alarak büyük bir strateji hatası yaptı Okan. Kötü oynadı. Defansif direnç de ortadan kalktı.

Bu mac icin birsey sonucta amcasi vefat etti ve antremanlara gec katildi ama yine de cok laubali oynuyor

Düşünüp doğru işler yapıyım derken topu rakibe ikram ediyor resmen. İyi oynadığı maçlarda da bunu yaptı devamlı.

bugün ekstra kötüydü ama anlaşılabilir durumları var ama sorun tek bu adamda değil

hoca kaç haftadır ortasahayı kurgulayamıyor

ısrarla ikili ortasaha kullanıyor

matayı bunun gibi kullansak ona da söveriz

kerem yunus üzerine santrafor ve mertens ile oynuyoruz ve ikili ortasahamız oliveira

olacak iş mi

ads maçında gomis mata değişikliği sonrası ilk defa 3lü ortasaha gibi oynadık ve en iyi olduğumuz anlardı

hocaya ne oldu o anda anlamadım gitti oyunu bozdu ve rakibi 10 kişi ile maça ortak etti

kararını vermesi lazım

torreira miçö ve önlerinde ya mata ya oliveira

bu herifler de rahat etsin

Kaybettiği toplar çok baş ağrıtır. Şampiyonlar liginde filan olsak affetmezler

her maç 2-3 tane kendini yere bırakıp faul bekliyor alamıyor rakiplere kontra veriyor onlar beceriksiz olduğu için atamıyor.hiç beğenmiyorum bu adamı.havalar tafralar.Sanki top class oyuncuymuş gibi ligi küçümsüyormuş gibi normalde yapılmaması gerekenleri yapmaya çalışmak gibi. laubali laubali hareketler mıymıy.

Geri
Üst Alt