Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.321
- 20.775
- 2.233
1 - 0 idiKaliteli topçu ama maç 2-0 iken kornerde ufak temasta kendini yere attı. gol yesek belki kırılma olacaktı. Şu konuda uyarsalar keşke.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 - 0 idiKaliteli topçu ama maç 2-0 iken kornerde ufak temasta kendini yere attı. gol yesek belki kırılma olacaktı. Şu konuda uyarsalar keşke.
Seviyoruz
Evet bazen faullük pozisyonları bile hakemler vermiyor bu yüzden. Biraz daha ayakta kalmayı düşünmeli. Sezon başından beri gördüğüm tek olumsuz tarafı bu sergionunTek eksiği ikili mücadelelerde kendini kolay yere bırakması, ya da inandırıcı düşmemesi. 1-0 iken Başak sıfırdan duran top/korner kullanmıştı, Sergio tuttuğu adamla mücadelede kendini yere bıraktı rakip bomboş kafa vurdu.. Allahtan Muslera’nın üstüne geldi gol olmadı.
Taylan 8 numarayı gasp etmeseydi, 8 numaralı bir Sergio'nun direkt formasını alırdım.
Seviyoruz
Bunu daha önce de yazmış mıydın. Sanki dejavu yaşıyor gibiyim, bunların aynısını okumuştum burada sanki.Evet bazen faullük pozisyonları bile hakemler vermiyor bu yüzden. Biraz daha ayakta kalmayı düşünmeli. Sezon başından beri gördüğüm tek olumsuz tarafı bu sergionun
Tam kaşar topçu da yediremiyor kendini yere atmalarında hakemeTek eksiği ikili mücadelelerde kendini kolay yere bırakması, ya da inandırıcı düşmemesi. 1-0 iken Başak sıfırdan duran top/korner kullanmıştı, Sergio tuttuğu adamla mücadelede kendini yere bıraktı rakip bomboş kafa vurdu.. Allahtan Muslera’nın üstüne geldi gol olmadı.
Vallahi hiç hatırlamıyom reisBunu daha önce de yazmış mıydın. Sanki dejavu yaşıyor gibiyim, bunların aynısını okumuştum burada sanki.
Seviyoruz