Stefan Ergun
Parçalı Üye
- 3 Eylül 2012
- 3.024
- 2.442
- 1.273
Hicbir faydasi olmadiktan sonra her zaman super formda olsa bile bir anlami yokki.Midtsjö'nün formsuz maç sayısı Sergio'dan azdır muhtemelen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hicbir faydasi olmadiktan sonra her zaman super formda olsa bile bir anlami yokki.Midtsjö'nün formsuz maç sayısı Sergio'dan azdır muhtemelen
(bkz: gedson fernandes)Sonra delici 8, sezonu 0 golle tamamlayınca da Sergio baya gole yakın adamdı diye geri çağırırsın.
Varsin gol atmasin da faydali olsun, Sergio orta sahayi resmen eksik birakiyor. Hantal bir 8 numara modern Futbola yakismiyor.Sonra delici 8, sezonu 0 golle tamamlayınca da Sergio baya gole yakın adamdı diye geri çağırırsın.
Katılmıyorum, ben taktik gereği öyle olduğunu düşünüyorum.Varsin gol atmasin da faydali olsun, Sergio orta sahayi resmen eksik birakiyor. Hantal bir 8 numara modern Futbola yakismiyor.
Ayrıca midtsjö nerdeyse hep as olmayan adamlarla ilk 11 çıktı ilk 11 çıktığında.Midtsjö'nün formsuz maç sayısı Sergio'dan azdır muhtemelen