#27 Sérgio Oliveira

Yeteneğine diyecek laf yok fakat böyle devam ederse Torreira ya sakatlanır ya da isyan eder.

Yani başından beri temposuz okey stili budur deriz ama yok.

Allah belanı versin Burak Elmas. Geçen sene Gedson'u alsaydın şimdi Torreira ve Gedson ikilisi ile rakipleri kucağa alırdık.

Arkada Gedson-Torreira olsun Mertens İcardi Mata aynı anda sahada bile olsa sorun olmaz diyecek kadar tempolu bir orta alan kurardık.

İnşallah şampiyon olup CL'ye gideceğiz fakat Sergio bu tempo ile devam ederse orada bizi ortadan elek ederler.

Neyse bu yılı bir kazasız belasız atladım sonrasına bakarız fakat 4 yıllık sözleşme biraz sıkıntı çıkarır.

Selçuk gibi erken emekli olacağa benziyor.

Bir maç efsane oynuyor deli paslar atıyor maçı çözüyor. Sonra 3 maç yok. Çözemedim bu adamı.

Varsin gol atmasin da faydali olsun, Sergio orta sahayi resmen eksik birakiyor. Hantal bir 8 numara modern Futbola yakismiyor.
Katılmıyorum, ben taktik gereği öyle olduğunu düşünüyorum.
Zayıf takımlara karşı Sergio 10 numara gibi oynuyor, sürekli ceza sahasına giriyor her maç pozisyona giriyor, e bunun tabiki dezavantajıda var.
Derbilerde daha geride kalıyor mesela hamgi derbide orta sahada ezildik? Hiçbirinde

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1675339423235.webp

Dün fena değildi niye itin götüne sokuluyor anlamadım.

Dünkü maçta Torreira yerine standart bir ÖL oynasaydı yenilgi kaçınılmaz olurdu...

Oliveira ve Mertens' in böyle oynadığı maçlarda puan kaybetmek, 3 puan almaktan daha yüksek ihtimaldir. Kazanırken de zaafları görmesi lazım hocanın...

Bu kadar eleştilmesi manasız aynısı boey de de oldu sakin olmakta fayda var her zaman çok iyi %100 ile oynayacak değiller formsuz oldukları dönemde hemen oyuncu satıp alacaksak buna oyunda bile para yetiştiremezsiniz hile kullanmadan

büyük takımda oynayıp gol veya asist üretemeyen oyuncunun o maç için eleştirilmesi normaldir ne yazık ki.

tabi bu sadece galatasaray'a has bi durum türkiye'de. 2 şut çekti diye zajc'ı pompalayan fenerliler gibi olacak halimiz yok.

Geri
Üst Alt