#27 Sérgio Oliveira

Yorgunluktan kaynaklı bazı sorunlar var. Abartılacak bi durum goremedim ben. Yorgun olması da gayet dogal herifin alternatifi yok. Stoper almak yerine sergioya alternatif bakilabilirdi. Bakilsin bi zahmet hatta.

Temposuzluğunu şu an bir şekilde idare ediyoruz Sergio'da bize hücumda başka artılar sağlıyor.

Büyük ihtimalle çok sorun çıkmadan bu sene ligi bu şekilde yürütürüz ama 4 yıllık aldığımız adam içinde seneye CL veya Avrupa maçlarını düşünmemiz lazım. Ona uygun bir saha dizilişi ile çıkarsak belki Mertens'den aldığımız katkının çok daha iyisini alabiliriz. Ben onu demek istiyorum adam kötü değil ama şu an Torreira'ya rağmen 8 numarayı zor kaldırıyor ilerde bu durum yaş ile birlikte daha da sıkıntı çıkaracak. Okan hocanın bunu çözmesi lazım.

ağır oyuncu olduğu için skorda adı geçmeyince milletin hoşuna gitmior. sergionun yediği markeyi yiyen bi adam daha var takımda o da icardi. herifin derin top tekniği v tehdidinin genel oyun şablonunda takımları nasıl konumlandırdığı kimsenin umrunda değil innit? 2 3 maç mitsjo falan oynasın isterseniz yerine , adamın niteliği belki bi ihtimal daha ii anlaşılabilir.

yav bu adam okadar yaşlı da değil, 2 maç üst üste oynayınca adım atacak hali kalmıyor. gerçi dinlenmiş hali de çok enerjik değil, bariz fizik güç, kondisyon sıkıntısı var.

Muazzam bir analiz. Tam aklımdan geçirip de yazmaya üşendiğim şeyler fotoğraflarla çok güzel izah edilmiş...Hem orta sahadan bir kişinin eksiltilip 10/forvet arkası gibi oynatılması, hem de Oliveira' nın defansif yetersizliğiyle bütün yük Torreira' ya biniyor ama o da her zaman yetemiyor görüldüğü üzere...

Beklerin kullanılış şekli de çok güzel anlatılmış. Terim Hocamızın ısrar ettiği, ''2-5-3 langırt formasyonu'' diye tarif ettiğime benzer bir anlayış. Daha oyun kurulumunda beklerin rakip sahaya atılması ama topla buluşturulamamaları, top kaybedildiği anda da her defasında canhıraş geriye koşularla nefeslerinin boş yere tüketilmesi filan aynı şeyler...

Bu sezon iyi oynadığımız maçların hepsinde takım boyu kısa tutulup, olabildiğince fazla sayıda oyuncu topun arkasında kalıyordu. Okan Hocanın o yoldan devam etmesi gerekiyor. Zira bu takımda pozisyon futbolu oynayabilecek az sayıda oyuncu mevcut; olmayacak duaya amin demenin lüzumu yok...

4 yıl fena girdi

Bu adam seneye son iyi perfornansını gösterir sonra yatış fiziken selçuka benziyor fiziken ayakta kalamaz gibi durmakta 2 yıl sonra

Hangi mantıkla böyle bir adamla dört senelik anlaşma yapılır.Yani bu klüpde o kadar görevli var göremiyormu bu adamın fizik yapısını.
Hayır hadi gene almak istersin ama 2 yıllık teklif edersin kabul etmiyorsa almazsın.Mecbur olunacak bir adam değil.

Muhakkak önemli yetenekleri var.Ama sadece onlar yetmiyor.

Mertens ve olinin toplam asist sayısı beş.Üstelik Duran toplarıda bu adamlar kullanmasına rağmen böyle.
Kanat oyuncularını saymıyorum bile..

İcardi,torreira,boey ve ne kadar eleştirilsede ,eksikleri olsada kerem şu an için takımın en önemli parçaları.

Bizim acilen iki tane hızlı tempolu kanat ve orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.

Bu mamussuzları sevindirmemek için derhal bu takviyeleri yapmalıyız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1- saçlarını kesmeli
2- videolarda , sosyal medya paylaşımlarında gülümseme işine son vermeli. acayip tatlı gülümsüyor bu hayırlı bir durum değil!
3- takımın beyni benim algısından vazgeçmeli
4- abdulkerimin önünde değilde torreira ile yer değişip nelsson tarafına geçmeli

4 yıl fena girdi

Bu adam seneye son iyi perfornansını gösterir sonra yatış fiziken selçuka benziyor fiziken ayakta kalamaz gibi durmakta 2 yıl sonra

Benim tek umudum selcuktan hem oyun görüşü hem de kalite olarak çok daha yukarıda olması.. Selçuk prime döneminde bile frikik ve savunma arkası pasları dışında çok ciddi bir etki oluşturmuyordu..Oliveira oyun kurulumunda cok degerli bir topçu..
Ama fiziksel deformasyonlari bir şekilde tolere edebilmesi lazım emre b. agresif yapısı sayesinde 37 yaşına kadar üst düzey top oynadı ligde Sergionun da en azından hırslı kalarak kendini motive etmesi lazim

Göndermek istesek göndeririz. Hocanın kolay vazgeçeceğini sanmıyorum kendisinden ama İlkay gelirse gönderilmesi değerlendirilebilir.

Sergio'nun en büyük eksisi maçına göre konsantrasyonunun değişiyor olması. Bir çok kritik maçı, kritik gol ve asistleriyle direkt aldırdı, buna devam edecektir.

Gerçi İlkay gelse ona da ağır denilecek, bir yerden kulp takılacak.

1675420951853.webp

En kötü senaryoda hiç kimse alınmıyorsa Cicaldau geri çağırılabilir. En azından Sergio dinlendirilir bazı maçlar. Çağırma gibi bir opsiyonumuz var mı onu da bilmiyorum tabi.

Büyük maçların oyuncusu olduğunu gösterdi. Maçların ağırlığına göre kendini sahaya verdiği belli oldu iyiden iyiye artık. Fener maçı ve bu maç diğer maçlara göre bariz fark vardı.

Geri
Üst Alt