#27 Sérgio Oliveira

maçta casperdan farksız bunu sallamak için söylemiyorum.

ben bir numarasını görmedim ha fenere attığı gol güzeldi umarım tüm sezon o golün emeğini yemez

90 dakika icinde bile maç seçiyor. Bakti kimsenin oynayacagi yok, sazı eline aldi. Guzel de top sakladi.

müthiş bir adam. formundaysa 3 puan cepte

özgüçe kafam g…

Bence en iyi maçlarından biriydi ama takımda pek ışık yoktu

Baba ne top oynadın be...

Hele hele bizim ceza sahamızda kayarak kramponunun altıyla kazandığı top müthişti yav.

Salak salak yorumlardan kaçınalım, adam net bu takımın beyni. Olmayınca veya aksayınca abartmadan tüm takım minimum %50 negatif etkileniyor.

Konyaya karsi bunu 10 numara oynatak arkasinda torreira berkan ikilisi yeterli olur
Sezon başında ben de bunu oynayabilir diye düşünüyordum ancak canlı izledikçe sırtı dönük oynadığında böyle rahat ve oyuna hakim oynaması zor gibi gelmeye başladı.

Maçta hiç bisey yapmıyor gibi gözüküyor ama istatistikler de döktürüyor.

Nasıl iş anlamadım

O depar atıp defansta kayarak kademeye girdi ya tamam dedim bu adam kendini biz gibi hissediyor, yoksa bu oyuncuya onu yaptıramazsın koşmaz deli gibi oraya tüm oynadığı takımlara bakmak lazım böyle müdahelesi var mı diye ?

Açıkcası yapılan transferler arasında soru işaretinin en fazla olan isimdi ama beklentileri karşıladı hatta aşmaya başladı.Olmadığı maçlarda kafası kesik tavuk gibi oluyoruz orta sahada.3 milyon bonservis+2.7 yıllık ücret kelepir gibi gelmeye başladı

Geri
Üst Alt