#27 Sérgio Oliveira

Malesef en baştan orta sahayı yanlış kurguladık.Acayip ağır adam.Hani ağır olursun ama topu çok iyi saklarsın ,çok iyi duran top kullanırsın falan ee oda yok.malesef tek iyi yaptığı şey maçlarda attığı iki,üç diyagonal pas..
Birde yanına 35 yaşındai mertens eklenince malesef istediğimiz oyunu oynayamıyoruz.Rakiplerden top alamıyoruz ve çok boş alan veriyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
aynen öyle. yaptığı tek şey birkaç diyagonal pas, başka hiçbir konuda iyi değil. seferovic ve sergio baştan yanlış transferlerdi ve şahsen hiç içime sinmedi

Acayip formsuz ve güçsüz bir halde. Kaliteli ama temposu düşük bir adam. Umarım zararsız bir şekilde elden çıkarırız seneye

Mağlubiyetten dolayı biraz fazla eleştiriliyor diye düşünüyorum. Bence oyuna girdikten sonra iyi oynadı. Duran toplarda kötüydü sadece. Ama ben yinede merkezde Oliveira tarzı değilde Badou N'Diaye, Gedson Fernandes, Mario Lemina tarzı bir oyuncu olmasını tercih ederim. Orta sahada topla dribling yapan atletik oyuncu bu takıma daha fazla katkı yapar.

pozisyonunda olabilecek tek alternatif torreira. miçö veya berkan'ı 6 başlatıp önlerine torreira atma gibi bişey yapmadığı sürece hocamızın oliveira üzerinde yaptığı tüm rotasyonlar traş niteliğindedir.

beklediğimiz, dilediğimiz kadar bi oyuncu değil orası kesin ama bugüne kadar yerine oynatılanların yanında kroos gibi kaldığını da kabul etmek gerek.

Gayet iyi oynadı yav zaten takım dağılmış hepi toğpu bu girene kadar başarılı korner sayımız 1 zaten niye kornerden dolayı laf atıyorsunuz ki. Kendisi bizim yarı sahamızda boşta kalan topları muazzam süpürüyor ve hızlı atağa çıkmamızı sağlıyor. Odaklanmamız gereken olay bu. Birde oynatma oynatma nerede kadar as takımın oyuncularını sürekli her yerde ve ek maçlarla oynatmak gerekiyor. Bu adamlar birlikte oynadıklarında ne yaptıkları ortada işleyen çarkı bozduğunda sıçıyorsun işte daha kaç kere bunu göreceğiz. Kendisi gayet iyi herif.
25 dakika oynayıp ayağına top değmeyen vasıfsızlar varken şu maçta sonra gidip bu adama da laf etmeyin. Mal gibi paylaşıp atağa çıkamadan kaptırdığımız 20 pozisyon vardır herifin içinde olduğu her pozisyonda topu oradan söküp oyunu yönlendirdi.
Oyuncu değerlendirmeyi de bilmiyoruz maalesef.

zaman zaman saha içindeki tavrını beğenmiyorum ama bu herifin rolünde oynayacak başka adam yok

o yüzden ilk 11'de devam

Çok gıcık kapıyorum ben buna artik. Topla rakibin arasına sürekli kıçını sokmasi deli ediyor beni. Birr türlü ekranda gördüğümüz boşluğa topu zamanında ulastirmiyor bin kere dürtmeden çıkarmıyor topu ayağından. Serbest vuruşlari kornerleri facia herifin. Başak maçının son dakikası son pozisyon köşe vuruşu Muslera falan gelmiş kaleyi bırakıp hepimiz ondirege topu atacağını düşündük ortayi açmadan önce iğrenç bir Duygu gerçekten.

Sene sonunda mutlaka gönderilmeli, kalırsa seneye tam bir bidon olur.

Geri
Üst Alt