Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.632
- 20.645
- 1.848
Verilen ara da etkiledi performansını. Sezon başındaki performansına dönmeli, dönecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'in ve Zaniolo'nun top kayiplarina 2 tane Sergio bile yetmez
Oli normalde top kayıpları olmasada yetemiyor zaten.Takımın kıçını torreira topluyor onunda toplayamadığı zaman rakipler haldır haldır defansın tepesine biniyor.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yaşta bu kadar çabuk pilinin bitmesi normal değil ya bir formsuzluk mu desem kondisyon eksikliği mi desem bilemedim ..Şu bir gerçek ki takımda muslera ile birlikte muadilini asla bulamayacağınız bir isim..Ne miço ne berkan ne baskadi hiçbiri o bölgede olmaz acilen toparlanmasını bekleyeceğiz..İyi bir Oliveira varsa takım komple toparlıyor benzer durum mertenste de var o iyi olunca çevresi de iyi oluyot
Sergio ligi büyük maçlar harici ciddiye almıyor, her büyük maç yıldız olan topçu, diğer maçları da salıyor, eğer kendisinin adam akıllı bir yedeği olsaydı salmayabilirdi ama almadık, rekabet yok, en güzel örneği rashica, herif zaniolo geldikten sonra yükselişe geçti, kerem mesela, yedeği yok, performans vermese bile oynuyor
Kerem şu top kayıplarına bir çare bulmalı büyük takım topcusuysan bu kadar kolay top kaybedemezsin..Ama şu da bir gerçek ki hücumda en heyecan verici isim kesinlikle kerem ..İcardiyle çok iyi anlaşıyor 2 maç keremin asistleri İcardi yedi sonra İcardi oynadı kerem kötüydü ikisinin formda olduğu dönem öldürücü bir ikili olurdu..
balonun teki. ne yazıkki yerine oynatacak adam yok o yüzden oynatmak zorundayız
sözde frikik ustası diye alınan adam sabri sarıoğlundan beter frikik atıyor. bu topun başına geçince icardiye bırak diye yalvardım çünkü malımı tanıyorum
selçuğun son dönemi gibi top oynuyor, kağnı arabası gibi ağır
aynen öyle. yaptığı tek şey birkaç diyagonal pas, başka hiçbir konuda iyi değil. seferovic ve sergio baştan yanlış transferlerdi ve şahsen hiç içime sinmedi
Bu da selçuk gibi fizik ve kondisyon olarak erken düşüşe geçti. Zaten bize gelmeden önce o düşüş başlamıştı, bizim 4 sene kontrat vermemiz saçmalıktı yazın bir çok kişi belirtti bunu.
portekizli selçuk almışız resmen (selçuğun son dönemi)
@Hayri Cund Ergun Penbe'yi gordum videoda, yaf seneler gecti dogru duzgun bir solbek bulamadik.. Hadi sagbek yine birkac isim geldi de.. Oyle ki adam devsirme solbekti ustelik.
h.ünsal da vardı hem de