#27 Sérgio Oliveira

Çok kasmadı ama yine de faydalı. Derin oyun kurucu olarak oynayabilecek başka bir oyuncumuz yok. Sergio'ya muhtacız.

Lan sana en çok ihtiyacımızın olduğu döneme girdik

Kendine gel artık

1-2 sene sonra regista oynamaya başlayacak, bu da zorunlu olacak gibi, çünkü yavaş yavaş temposu 8 oynamaya yetmeyecek, iyi bir regista olur kendisinden

Bir maç önce takımın en iyilerinden biriyken bir maç sonra en kötülerinden biri olması ilginç. İç saha maçlarında çok daha etkili. Atmosfer mi etkliyor yoksa maç mı seçiyor anlamadım.

istikrarsız belhanda'dan daha istikrarsız çıktı. geçen maç iyiydi bu maç yine kötü

Bence onumuzdeki maclarda daha iyi olacaktir zira anca mac ritmini buluyor. Diger bazi oyuncularimiz gibi. Elimizdeki, mevcut sartlarda, topla arasi iyi en iyi isimlerden biri hatta belki de oyun okuma noktasinda en iyisi o yuzden kendisinin iyi olusu takimi da yukari cekecektir. Sonraki macta kendisinden gol/asist bekliyorum.

defanstan çıkarken ortada toreira haricinde kimseyi göremedim çoğu zaman. kadrajda bile yoktu. o ara nerde ne yapıyordu incelenmeli.

bir de duran toplardan uzak dur. ne güzel bir sekans yakalanmış niye vermiyorsun ulan kerem'e topu.

idare eden bir oyuncu ama bölgesine daha iyisini almamız lazım.

Şu futbolu top olan tarafa bakarsanız bu adamın ne oynadığını anlayamazsınız, harika oynuyor

Geri
Üst Alt