#27 Sérgio Oliveira

Geldiği günden beri diyorum vasatttt ama millet Taylan’dan sonra geldi diye nimetten saydı.

Maçın başından beri çevre kontrolü sıfırdı sonunda golü yedirdi. Suç bunda değil. Bunun ilk yarı performansını gördükten sonra ikinci yarıya başlatan hocada

Portekizli Selçuk İnan. O yine 1.5 sezon falan bir şeyler yapmıştı. Bu yarım sezonda belli etti kendini. Vermeyeceksin bu gibi adamlara uzun sözleşme.

Şampiyon olacağız rahatımda olurda giderse seni unutmayacağım uzun saçlı pakize.

Yarıda dilimizde tüy bitti bu adam yerine transfer lazım diye. Diğer topçuların kaymağını yiye yiye buraya kadar gelmişti ama artık herkes gördü

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rakipler temaslı oynamaya başlarda sergio çözülecek gibi ama her rakip bunu yapamaz

a.gücü maçında diack yapabilir. o maça dikkat etmek lazım. yine benzer görüntü oluşmamalı.

Çok savundum ama artık savunulacak bir tarafı kalmadı. Bu adam bu leş fizikle geçen sezon Roma'da nasıl ilk 11 oynadı akıl alır gibi değil.

3 milyonluk haciahmet bunu top diye oynardi diyecegim de, sezonun basinda gayet iyiy oldugunu hatirlatmak isterim

su anki haliyle bu takimin ilk 11de yerini alamaz

Sezonun kalanında hicbir şekilde oynamamali. Maclar adamın umrunda değil yapacağı iki hareket şampiyonluğu verir. Zaten verdi gibi bir şey.

Kadikoy'den bu yana futbol oynamiyo. Futbolun f'sini bilen herhangi bir teknik adam coktan tribune gondermisti.

4 haftadir oynamaması gerektiğini anlamak icin bariz gol yedirmesi gerekiyordu herhalde o yüzden golu yediğimize üzülsemde bence gelecek haftalar icin hayırlı oldu.

Bunun ayakta duramadigi okadar net belli oluyor ki nasıl 2. Devre başında oyundan alinmadi komedi gibi olay

Ulan sen futbolculara sahadaoynayacagi topa hukmedemezsin ama kötü oynayani görüp onu cilartabilirsin. Onu da yapmiyorsan niye hocalık yapıyorsun ki

ahmetoviç iyi topçu ztn romadan gelmedi diye burun kıvırdılar ama aynı takımdan abdüle de kıvırmışlardı.
Adamın mücadelesini geçtim. Ayağı da gayet iyi üstad... Biz Roma'dan 2. Selçuk'u bulup getirdik. Bu sezondan sonra 3 yıl daha sözleşmesi var. Aklıma geldikçe sıkıntı basıyor.

Geri
Üst Alt