- 18 Mayıs 2011
- 52.964
- 56.839
- 4.613
Aman renktas Sergio Oliveiranin adı şık hem Portekizli hemde dövmeli onu almaliydik aldikahmetoviç iyi topçu ztn romadan gelmedi diye burun kıvırdılar ama aynı takımdan abdüle de kıvırmışlardı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aman renktas Sergio Oliveiranin adı şık hem Portekizli hemde dövmeli onu almaliydik aldikahmetoviç iyi topçu ztn romadan gelmedi diye burun kıvırdılar ama aynı takımdan abdüle de kıvırmışlardı.
O golde Muslera'nın hatası yoktu. Muslera maç boyunca o pasları herkese attı zaten, Oliveira götünü kaldırmaktan aciz.Adam neredeyse diğer yarı sahadan geldi aldı topu Muslera takıntısı size kafayı yedirtmiş. Oliviera gibi adamlar takımı da düşürüyor acil kesilmesi lazım.
aynı bölge degilki
bu herifi apar topar aldılar biraz şanssız oldu sezon başı
mitsöyav ben de saydırıyorum da yerine oynatacak adam yok
bir daha oynamasın demesi kolay. kim oynayacak yerine ?
işte bu doğru. Yerine oynatacak adam olmaması rezaletyav ben de saydırıyorum da yerine oynatacak adam yok
bir daha oynamasın demesi kolay. kim oynayacak yerine ?
hücum yapmaya çalışırken çok daha kötü olacak bu sefer. maalesef bu herife mecburuz
mitsö dikinede giriyor paslarıda iyi valla sergio bos topcuhücum yapmaya çalışırken çok daha kötü olacak bu sefer. maalesef bu herife mecburuz
Mitsö oyun kurucu ortasaha değil. Elimizde bu özellikte tek adam var o da portekizli selçuk malesefmitsö dikinede giriyor paslarıda iyi valla sergio bos topcu
hocam bu adam oyunun neresını kuruyor tam olarakMitsö oyun kurucu ortasaha değil. Elimizde bu özellikte tek adam var o da portekizli selçuk malesef