#27 Sérgio Oliveira

Gueye'yi alamadik diye acele yapip Oliveirayi aldik bence. Hele o sözlesme tek öyle aciklanabilir.

Adam tek başına 2 gol yedirdi.ilk yarı biz bunu gorduk ama hocamız havaya bakmış. Yetmez diyip 2. Golude yedirdi

Kimsenin dikkatini çekmeyen bir şey daha yaptı maçta. Topu her ayağına aldığında topa yükseklik kazandırdı. Ve attığı bütün topları rakip aldı. Rekor top kaybıyla oynamış olabilir bilmiyorum bakmak lazm. Bu kadar kötü ve isteksiz oyunu en son Prandelli döneminde Selçuk'tan görmüştüm. Ondan önce de Mustafa Sarp'ta.

Selçuk inan gibi yokuşağı toparlanamaz bir düşüş içerisinde değildir umarım !!!

Uyuşuk herifin teki. Top kaybı yapmaktan, kendini yere atmaktan başka bir şey bildiği yok. Şut atamıyor, duran top kullanamıyor, top saklayamıyor, oyun kuramıyor, savunmada da hücumda da bir şey yapamıyor. 4 senelik sözleşme yapıldı ve müthiş para verildi. Asla ayrılmaz kulüpten.

Her maç kritik 1-2 top atacak diye sahasa tutmanın a lamı yok bu gereksizi. Baştan beri içim ısınmadı bu adama, ama bugün yaptığı hata net olarak vurdumduymazlık. Maçı koparan adamdı lanet

Sezon sonu derhal şutlanmali hayatimda bir şahsa daha bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum. Şampiyonluğu verecek nerdeyse neyse ağzımı bozmayacam.

3lu ortasaha da oynayabilir anca yanında 2 tane basan agresif oyuncu olma şartıyla onun dışında ne olduğu ortaya cikiyor

Takım savunmasına katkı veriyormuş. Sokayım bunun takım savunmasına verdiği katkıya. Yediğimiz 2 golde de bunun hatası var. Bu saatten sonra bunun yerine Berkan oynasın en azından sol bekte Dubois'i oynatabiliriz.

Ne alaka ya bomboş orta sahamıza da top atmayacaksa her topu dikerek mi oynayacağız?

Yok 10 kere böyle gol yemişiz Muslera kafasına göre sanki inisiyatif alıyor takımın hocası var oyun planı var ver diyorlar ki veriyor.
Nasil ne alaka yaw adamin etrafinda opsiyon mu vardi etrafinda 3 jkli vardi

Bok var oraya atiyorsun at uzun gitsin iste

Nasil ne alaka yaw adamin etrafinda opsiyon mu vardi etrafinda 3 jkli vardi

Bok var oraya atiyorsun at uzun gitsin iste
Zaten uzun atıyorsun diye ikinci yarı baskı yedin o hatayı yapmasa da gol yiyecektin muhtemelen orada alıp dönemiyorsa dediğim gibi bu seviyede oynamasına gerek yok çok rahat alıp dönebilirdi hiçbir şey yapamıyorsan geriye oynayabilirdin en yapılmayacak şeyi yaptın diye pası atan suçlu olmuyor

Bu transfer buna benzer bir iş

1682881018585.webp

Takım savunmasına katkı veriyormuş. Sokayım bunun takım savunmasına verdiği katkıya. Yediğimiz 2 golde de bunun hatası var. Bu saatten sonra bunun yerine Berkan oynasın en azından sol bekte Dubois'i oynatabiliriz.

Lan yalan ya ne savunması, her çalımı yedi insanlar yürüyerek yanından geçiyor bunun maçta açın izleyin. Bi tane top kaptı maçta kayarak onda da şaşırdım zaten hayret nasıl oldu diye sanırım yedek kulübesindeki hazırlığı görünce hırs yaptı. Evdekiler de şaştı hayret nasıl yere yattı falan diye.

Geri
Üst Alt