#27 Sérgio Oliveira

Muslera gereksizi yüzünden eleştirilen bir oyuncumuz daha..

Sorumsuz, ciddiyetsiz kaptanımız ne zaman eleştirilecek acaba!?

Muslera gereksizi yüzünden eleştirilen bir oyuncumuz daha..

Sorumsuz, ciddiyetsiz kaptanımız ne zaman eleştirilecek acaba!?
Doğru muslera oliveira bomboşken, kimse yokken onun plajda yürür gibi beklemesini 20 metre gerisindeki herifin gelip ondan topu alışını ön göremediği için çok hatalı !

yediğimiz o golde musleranın hatası sıfır

bomboş orta sahamıza 30 metre yanında adam yokken pas vermeyecek de ne yapacağız

musleranın diğer maçlarda bir sürü hata var da bu maç özelinde hatası yok

zahmet edip kornerde de ceylan gibi sekmek yerine saisse azcık temas etse vuramayacak

yediğimiz o golde musleranın hatası sıfır

bomboş orta sahamıza 30 metre yanında adam yokken pas vermeyecek de ne yapacağız

musleranın diğer maçlarda bir sürü hata var da bu maç özelinde hatası yok

zahmet edip kornerde de ceylan gibi sekmek yerine saisse azcık temas etse vuramayacak
Utanmıyor da yanında ki torreira dan yav herif küçücük boyuyla deve kadar herifi tutuyor buna rağmen ittiriyor, kaktırıyor vurdurmamaya çalışıyor. Bu prensimiz hiç bir hareket sergilemiyor izliyor sadece saisste geliyor vuruyor.

ama yıpratmadan devam etmek lazım

hepsine 5 maç ihtiyacımız var

bana kalsa oliveira ve mertensden daha diri ve iyisini bulurum seneye ama şu an hepsine destek lazım

ayni hatayi mac icerisinde bidaha yapmis, topu isteyip gedson'a kaptiriyor, hatalarindan ders cikarmiyor, biraz kulübede oturmali akli basina gelir belki

Yahu diyoruz işte Sergio bunu ilk yarıda da yaptı

Ama Gedson kullanamadı pozisyonu

Yahu böylesine önemli bir maçta iki defa aynı hata yapılır mı

Haydi birincisi hata diyelim ama ikincisi resmen salaklık

Hayır Muslera'ya da kızıyorum neden ısrarla hataya davetiye çıkarıyorsunuz

Atma kardeşim topu oraya ve özellikle Sergio'ya

Ve son olarak Teknik ekip neden takımı bu noktada uyarmıyor

Başlıcam şu geriden oyun kurma modasına

Olmuyor laa işte olmuyor zorlamayın arkadaş

Fanboyluga hiç gerek yok burada kötü oynuyorsa kötü oynuyor denir. Dkdan sonra çok kötü bir iki maç kipirdadi o kadar. Eleştiriler sonuna kadar haklı ama günah keçisi de yapamazsıniz bu adamı. Gelen geçeni yiyen musleraya sahada rakibe eşlik edip onlarca gol yediren torreiraya rastali saçlarını sağa sola devirmekten başka bir şeyini goremedigimiz boeye de aynı elestirileri yazın da hater olmadığınıza inanalim
Kimsenin fanboyu değiliz çok şükür ama yukarıda yazdığın iki adam olmasa çoktan lige havlu atmıştık.

Sergio için hep şüphelerim vardı ama özellikle fb maçından sonra gelip burada yazdım. Teşekkür ettim büyük yetenek dedim. İyi ise iyi deriz sıkıntı yok o iyi olsun biz yanılalım. Ama sezonda 5 maç oynayıp geri kalanında idare edecekse o kadar herkes oynar. Midtsjö bile iki tane maç aldı. İçerde Adana, deplasmanda Antalya maçları.

Biz onun keyfine göre oynayamayız kusura bakmasın. Her hareketinden ligi küçümsediği ortada da neyse siz görmek istemiyorsunuz. Fakat ligin tüm ortasahaları 10 maç falan hariç bunun eline verdi. Takımın dinomoları Torreira ve Boey olmasa bu elamanı çoktan asmıştı taraftar. Hadi anlarım Muslera'ya laf etmeyi falan ama Torreira ve Boey'e laf atmak gerçekten çok komik. Asıl hater sen oluyorsun dostum kusura bakma.

Kimsenin fanboyu değiliz çok şükür ama yukarıda yazdığın iki adam olmasa çoktan lige havlu atmıştık.

Sergio için hep şüphelerim vardı ama özellikle fb maçından sonra gelip burada yazdım. Teşekkür ettim büyük yetenek dedim. İyi ise iyi deriz sıkıntı yok o iyi olsun biz yanılalım. Ama sezonda 5 maç oynayıp geri kalanında idare edecekse o kadar herkes oynar. Midtsjö bile iki tane maç aldı. İçerde Adana, deplasmanda Antalya maçları.

Biz onun keyfine göre oynayamayız kusura bakmasın. Her hareketinden ligi küçümsediği ortada da neyse siz görmek istemiyorsunuz. Fakat ligin tüm ortasahaları 10 maç falan hariç bunun eline verdi. Takımın dinomoları Torreira ve Boey olmasa bu elamanı çoktan asmıştı taraftar. Hadi anlarım Muslera'ya laf etmeyi falan ama Torreira ve Boey'e laf atmak gerçekten çok komik. Asıl hater sen oluyorsun dostum kusura bakma.
Bende fanboy degilim onu diyorum . Barış manyagina yazmıştım aslında biraz da onu üstüne alınma :( l

Muslera uzun suredir formsuz ama o pozisyonda daha az hatali olan taraf. O pozisyondan once topu surekli uzun kullandik baski altinda ve her top Bjk'de kaldi. Kisa oynamaliydik, Muslera'da boyle bir tercih yapti. Attigi her uzun topun taca ya da rakibe gittigi de baska mevzu.

Ligi cok net kücümsüyor ve takmiyor, bu sezonun basindan beri görülen birsey zaten. Hal hareketlerinden ve mimiklerinden belli.

Üstelik ikili mücadelesini kaybedecegini anladigi anda kendini sürekli yere atiyor. Ikili mücadelelerde zaten ezilen bir tip, bjk maci bunun zirvesiydi. Icinden gectiler resmen, her omzu koyan ucurdu bu vasifsizi.

Kalitesine laf yok ve cok iyi oynadigi maclar da var. Ama bunun gibi orta sahalarin günümüz futbolunda pek yeri yok. Futbol artik ikili mücadele ve tempoya dayali bir oyun, bunlar da sergioda olmayan seyler. Üstüne laubalilik, ciddiyetsizlik ve kibir de gelince hic cekilmiyor.

bu adam benzeri top kaybını orta sahada topla çıkarken her maç en az 2 kere yapıyor (açın bakın eski maçlara) ama rakip hızlı çıkma şansı verilen bu pozisyonları beceriksizliğinden dolayı golle bitiremiyor ondan bu durum gündem olmuyor.

Yani her maç takımı yakacak hata yapıyor ama Türk futbolu kalitesizliğinden dolayı skora yansıması sadece büyük maçlarda belli oluyor.Avrupada bu adamla madara oluruz.

Ligi küçümsüyor maç seçiyor yorumları çok mantıklı gelmiyor renkdaşlar bana, bu adam senede kaç maç seçip de oynayacak hadi diyelim maç seçiyor sezonun en kritik deplasmanı 3 puanı alsan yüzde 90 şampiyonluğunu ilan edeceğin ve senelerdir galibiyet alamadığın bir deplasmanda ligin 3. sü ile oynanan maç seçeceğin maçlardan biri değilse hangi maçı seçip de oynayacak bu adam ?

Sergio Oliveira: "Aile 💛❤️ Aslanlara teşekkürler."

1683135097491.webp

Ligi cok net kücümsüyor ve takmiyor, bu sezonun basindan beri görülen birsey zaten. Hal hareketlerinden ve mimiklerinden belli.

Üstelik ikili mücadelesini kaybedecegini anladigi anda kendini sürekli yere atiyor. Ikili mücadelelerde zaten ezilen bir tip, bjk maci bunun zirvesiydi. Icinden gectiler resmen, her omzu koyan ucurdu bu vasifsizi.

Kalitesine laf yok ve cok iyi oynadigi maclar da var. Ama bunun gibi orta sahalarin günümüz futbolunda pek yeri yok. Futbol artik ikili mücadele ve tempoya dayali bir oyun, bunlar da sergioda olmayan seyler. Üstüne laubalilik, ciddiyetsizlik ve kibir de gelince hic cekilmiyor.
Ligi küçümseyecek bir kariyeri bari olsa

Geri
Üst Alt